Unusual čepice pro všechny! V TF2 se zbláznily dropy vzácných předmětů
Gaming Článek Unusual čepice pro všechny! V TF2 se zbláznily dropy vzácných předmětů

Unusual čepice pro všechny! V TF2 se zbláznily dropy vzácných předmětů

Jakub Osička

Jakub Osička

27. 7. 2019 09:53

Také jste si stihli opatřit pár unusual čepic?

Reklama

Pokud jste stejně jako my strávili pár desítek hodin svého života u oblíbené kreslené střílečky Team Fortress 2, určitě jste zaznamenali, že od prvotního uvedení kosmetických předmětů se ve hře rozjel opravdu rozsáhlý směnný trh. Od běžného tradingu někteří přešli k sofistikovanému provozování sítí idle botů a ze spousty in-game čepic se stala ceněná komodita.

Unusual pro kohokoliv - stačila správná bedna

Ty nejvzácnější čepice v tzv. unusual kvalitě nabídly svým vlastníkům speciální animované efekty navíc a není tak divu, že si na tržišti Steamu držely výrazně vyšší hodnotu. Karta se ale trochu obrátila během včerejšího dne. Po uvedení nedávného updatu hráči zjistili, že některé konkrétní série starších krabic měly nastavenou 100% šanci pro drop unusual předmětu. Máme sami z vlastní zkušenosti potvrzeno, že tomu tak mělo být u krabic série #82 a #85.

Unusual čepice pro všechny! V TF2 se zbláznily dropy vzácných předmětů

Trading, unboxing, and marketing for TF will be down for a bit while we investigate the recent issue with Unusual drops. We should have an update in the next few hours.

— Team Fortress 2 (@TeamFortress) July 26, 2019

Po nějaké době samozřejmě Valve obchodování a otevírání krabic uzamklo a otázkou je, jak se se situací vypořádá dále. Na tržišti se ale projevil efekt chyby téměř okamžitě. Nejen, že vzrostla výkupní cena těchto krabic. Zároveň se zde objevily i unusual čepice za zlomkové ceny z jejich dosavadní hodnoty. Další vývoj je zatím ve hvězdách, uvidíme, jak s rozbitou "herní ekonomikou" Valve naloží.

AKTUALIZACE: Získané unusual předměty byly prozatím označeny jako neobchodovatelné. Další postup ještě Valve zvažuje a můžeme očekávat další update.

 

Update on the Unusual situation: All Unusuals from the bugged crates have been marked as non-tradable for the time being. We are evaluating what steps to take with these items and will have another update for you after the weekend.

— Team Fortress 2 (@TeamFortress) July 26, 2019
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama