Update v Daemon X Machina přidává Versus mode
Gaming Článek Update v Daemon X Machina přidává Versus mode

Update v Daemon X Machina přidává Versus mode

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

13. 10. 2019 15:02

Daemon X Kamarád

Reklama

Daemon X Machina je 3rd-person střílečka, která nedávno vyšla exkluzivně pro Nintendo Switch a nyní se dočkal prvního většího updatu. Ten přidává do hry možnost PVP v rámci Versus modu. Proti jiným hráčům si můžete zahrát jak lokálně na gauči, tak po síti. Souboje by se daly přirovnat k arénám, jelikož se jedná o 1v1 nebo 2v2. Ještě si můžete vybrat, zda půjde o Ranked Match či Custom Match, Z možnosti Ranked Match tedy vyplývá, že ve hře je globální žebříček hráčů, navíc si můžete vytvořit vlastní pravidla soubojů.

Kromě PVPčka upravil update i mapu a opravil několik chyb. V blízké budoucnosti se plánují další dvě větší aktualizace. Ta první přijde ke konci listopadu a přidá do hry nové kooperativní mise, bossy, zbraně a mecha součástky. V prosinci se hráči dočkají dalšího updatu, který přinese opět nadílku nových co-op misí, zbraní a součástek.

Tento titul vytvořilo i vydalo studio Marvelous. Hráč si zde vytvoří vlastní postavu, která ovládá Arsenal mecha s nímž bojuje proti ostatním mechanickým nepřátelům. Veškeré schopnosti je možné upravovat podle libosti, čímž hra získává rozmanitý gameplay. Také je zde možnost kooperace až pro čtyři hráče.

Daemon X Machina vyšlo 13. září exkluzivně pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama