Úpravy hry v hotfixu 10.20.2
Gaming Fortnite Článek Úpravy hry v hotfixu 10.20.2

Úpravy hry v hotfixu 10.20.2

Petr Adam

Petr Adam

6. 9. 2019 17:10

Oprava verze 10.20.2 přinesla kontroverzní změny.

Reklama

Vývojáři právě vydali další aktualizaci hry. Tentokrát se jedná o hotfix předchozí verze, který však přinesl úpravy, které nikdo nečekal.

Úpravy zbraní 

Kontroverzní změnou v aktualizaci je hlavně odstranění zbraní Combat Shotgun, Drum Shotgun a Proximity Launcheru. Proximity Launcher byl spolu s nejrychlejší brokovnicí Drum Shotgun sice velmi oblíbený, ale na pomalejší brokovnici Combat Shotgun se rozhodně nechytá.

Vzhledem k tomu, že právě Combat Shotgun byla jednou z neoblíbenějších zbraní vůbec, jde o změnu, která změní herní dynamiku. Zbraň do hry původně přinesl event, který probíhal při příležitosti uvedení filmu John Wick 3 do kin. Je však pravdou, že zbraň byla ve své době až přehnaně silná, takže její odstranění dává smysl, protože tím bude hra více vyvážena. Combat Shotgun zkrátka byla až příliš univerzální.

Úpravy hry v hotfixu 10.20.2

Aby se počet zbraní ve hře vybalancoval, vrátili vývojáři alespoň tlumenou odstřelovací pušku Suppressed Assault Rifle. Poslední změnou, týkající se zbraní, je poté úprava poškození Automatic Sniper, které se zvýšilo poškození z 31/33/35 na 40/42/44.

Změny hry 

Mezi hlavní změny hry patří snížení šance na spawn robotů B.R.U.T.E. během třetí až šesté fáze bouře. Změny se však nedotknou Arény, kde je šance na objevení robota malá už nyní. Vývojáři doufají, že díky této změně zachovají důležitost robotů v začáteční fázích hry, cílí tak na utlumení použití robotů v době, kdy se hra již pomalu chýlí ke konci.

Hráči také opět dostanou šanci pohybovat se efektivněji po mapě, protože konzumace papriček nyní zvýší rychlost pohybu až na 60 sekund, namísto původních 20.

Poslední změnou je úprava Rift zóny v Retail Row. V této lokaci nově 5 obelisků pro zombie namísto původních 7. V souvislosti s tím byl zvýšen čas mezi respawnováním obelisků a byla také snížena šance, že z nich po zničení vypadnou rakety nebo trampolíny.

To je vše! Na závěr bychom rádi věděli, co říkáte na odstranění Combat Shotgun vy?

Support a Creator

Pokud se vám článek líbil, můžete nás ve hře podpořit zadáním kódu pro Support a Creator: Nejdeto. Za veškerou podporu děkujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama