Už letos vyjde mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite
Gaming Článek Už letos vyjde mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite

Už letos vyjde mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite

Barbora

Barbora

17. 6. 2019 12:57

Připravte si hůlky, další dobrodružství v kouzelnickém světě nás čeká už brzy.

Reklama

Kouzelnického učně ze školy čar a kouzel v Bradavicích asi není potřeba představovat. Od vydání knih se svět Harryho Pottera stále těší veliké oblibě a buďme k sobě upřím - nechtěli jste někdy být jeho součástí? Pokud je vaše odpověď ano, tak se můžete těšit na novou mobilní hru Harry Potter: Wizards Unite, která vyjde během letošního roku. V dubnu proběhla uzavřená beta na Novém Zélandu, ale přesné datum vydání hry stále není známé.

Kouzelnický svět je v ohrožení. Do toho mudlovského totiž pronikly magické nestvůry a začarované předměty a aby se zamezilo prozrazení, je potřeba povolat ty nejlepší z nejlepších.

Tvůrci vycházejí z konceptu hry Pokémon Go, jejich záměrem je vytvořit něco podobného s tématikou Harryho Pottera. Principem hry bude sbírání předmětů, které bude hráč posílat pryč z mudlovského světa. Mimo to bude moci sbírat přísady pro výrobu lektvarů a soupeřit jak s ostatními hráči, tak s příšerami jako jsou mozkomorové či bubáci. To vše v reálném čase. Po světě budou k nalezení přenášedla, díky nimž se hráč bude moci podívat do známých míst z filmů a knih. Každá postava se bude moci zaměřit na jeden z mnoha směrů magie.

Máte připravené kouzelnické hůlky?

Už letos vyjde mobilní hra Harry Potter: Wizards Unite

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama