V Japonsku jsou nyní oficiální Pokémon svatby
Zajímavosti Článek V Japonsku jsou nyní oficiální Pokémon svatby

V Japonsku jsou nyní oficiální Pokémon svatby

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

1. 6. 2019 12:51

Chcete mít jedinečnou svatbu? Vemte se v Japonsku.

Reklama

Pokémon je celosvětový fenomén už přes 20 let, spousta současných čtenářů na malých barevných potvůrkách vyrůstala. Kromě seriálové a filmové podoby, jsou také známí tou herní, která nám do budoucna má přinést i hraní během spánku. Zdá se ale, že v Japonsku je Pokémon spíše životní styl. Japonská společnost Bridal Fair specializující se na svatební obřady nabízí párům, že jejich velký den zaranžuje právě v Pokémoním stylu.

Svou práci berou nesmírně vážně, a tak nevynechají jediný detail. Aby měla svatba stoprocentní nádech Pokémoního prostředí, podává se i hostina v tomto duchu. Obzvláště vypečený je honosný dort, na kterém najdete Pokébally z makarónů, a vyobrazení Pikachua, na němž si pak můžete smlsnout. Součástí nabídky je i zasedací plán pro hosty stejně jako pozvánka, kde samozřejmě nemůže chybět oblíbený Pikachu. Největší bombou jsou dva převlečení maskoti. Ano, jsou to Pikachu. Ti vám po celý svatební obřad budou dělat milé společníky. Samozřejmě fantazii se meze nekladou a firma vám vyjde vstříc v jakémkoliv nápadu, který běžnou věc promění v Pokémoní. Sami se můžete přesvědčit v galerii níže.

Takže pokud vám připadají svatby v kostele, na úřadě či zámku už jako klišé, zaleťte si do Japonska a určitě budete mít zážitek na celý život. K dokonalosti už jen chybí Pokémoní líbánky.

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama