V neděli hrajeme PUBG o super ceny s partnerem Dream Machines
Esport PUBG Článek V neděli hrajeme PUBG o super ceny s partnerem Dream Machines

V neděli hrajeme PUBG o super ceny s partnerem Dream Machines

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

6. 6. 2018 12:19

Zahraj si Dream Machines Duo Cup o herní periferie!

Reklama

Další týden, další herní víkend a my se vracíme s partnerem turnajů hry PlayerUnknown’s Battlegrounds Dream Machines, který vám ve spolupráci s námi a s komunitním PUBG ambasadorem Nikolaem “Mazarini” Lazarevevem přináší Duo formát v duchu změn. Tento herní víkend si hráči o hodinku přivstanou, hrajeme totiž v neděli už od 11:00.

Hrát budeme o fantastické herní myši Dream Machines DM3 mini a podložky Dream Machines DM Pad XXL!

Online kvalifikace je otevřená všem dychtivým fanouškům s týmovým duchem toužícím po Chicken Dinner. Dream Machines turnaj začíná v neděli 10. 6. 2018.

Vracíme se s formátem Duo FPP, kde se se svým kamarádem můžeš ukázat na mapách Erangel a Miramar v kvalifikačních turnajích a poté i ve finále. Neváhej a využij tuhle jedinečnou příležitost kompetitivních soubojů na Grunexu. Registrace do turnaje bude omezená na 256 hráčů, tedy 128 týmů pro jeden turnaj.

Vytvoříme celkem 3 balíky, ze kterých postoupí ti nejlepší do finále. Celkově se za jeden turnaj odehrají 2 kvalifikační zápasy (BO2) v každém balíku. V prvních dvou balících bude počet týmů omezen na 43 a v posledním balíku na 42. Ze všech balíků postoupí nejlepších 12 týmů. Všichni postupující budou automaticky převedení do finálového turnaje, kde se budou hrát celkově 3 zápasy (BO3).

 

Sleduj Facebookovou stránku Dream Machines a vyhraj super podložku!

Nemáš čas, výkonný počítač nebo třeba skill na to, abys vyhrál v turnaji? Nevadí, podložku Dream Machines můžete vyhrát i jiným způsobem. Na facebookové stránce Dream Machines CZ bude brzy probíhat soutěž o herní myš Dream Machines DM3 mini. Sledujte facebook Dream Machines, soutěž začne před nedělním turnajem.

Sleduj FB Dream Machines ZDE

 

Sleduj Dream Machines PUBG Squad Cup online na Twitchi!

Celý turnaj odvysílá streamer a hráč Nikolai "Mazarini" Lazarev na svém twitch kanále, kde bude celý průběh ultimátních týmových soubojů a napínavých momentů komentovat. 

 

Zaregistruj se do turnaje a ovládni herní scénu se společností Dream Machines!

Již ve čtvrtek 7. 6. 2018 od 20:00 se otevírá registrace do turnaje, tak se neváhej přihlásit, protože celkový počet registrací je omezen.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

 

 

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

1. místo
V neděli hrajeme PUBG o super ceny s partnerem Dream Machines
Herní myš Dream Machines DM3 mini a podložku  Dream Machines DM Pad XXL.

*cena je pro každého hráče vítězného týmu*

 

Dream Machines produkty a jejich specifikace

Nejnovější herní myš Dream Machines DM3 mini, Je skutečným snem pro každého hráče. Pokud jste chtěli menší, rychlejší a lehčí verzi myši DM1 PRO S, tak je tato právě pro vás. DM3 mini vám poskytne vše, co potřebujete pro soutěžní hraní - nejlepší součástky a úžasný design. Tvůrci vědí, že se chcete pohybovat rychle a být precizní, ale co dalšího je klíčové? Spolehlivá myš! Proto společnost Dream Machines pokračuje v užívání Omron spínačů s životností 20 milionů stisknutí. Myš má fantastický senzor, nízkou hmotnost a naprostou přesnost, ale ještě novou funkci - nastavení za chodu. Nyní můžete s každým připojením myši upravit nastavení LOD, polling rate a DPI. Vše za pomoci samotné myši. Svoboda se dostává na novou úroveň s DM3 mini.

Kromě toho se můžete těšit na Dream Machines DM Pad XXL. Tato podložka je vše co potřebujete pro vaši oblíbenou myš. Jako hráč potřebujete rychlé pohyby, které neohrožují kontrolu a to je přesně to co DM PAD XXL nabízí. Je vytvořená přímo pro hráče, protože kromě preferovaného umístění vašeho herního notebooku či dosahu herní myši není nic, co by vás při používání DM PAD XXL limitovalo. Je to jedna z mála podložek pro hráče s šířkou větší než 1 metr. S většími rozměry přichází větší volnost. Hladký povrch poskytuje hladké pohyby a kompletní kontrolu nad vaší herní myší, byla vytvořena tak, aby zvládla širokou variabilitu pohybů, které jsou charakteristické pro FPS hry. DM PAD má voděodolný povrch. Nemusíte se tak bát, když byste na ní vylili vodu. Byl použit speciální výrobní proces, který zabraňuje kapalinám v prosáknutí do podložky.

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama