V prvním kole Sazka Fantasy sázíme na zkušenou obranu
Partnerský obsah Článek V prvním kole Sazka Fantasy sázíme na zkušenou obranu

V prvním kole Sazka Fantasy sázíme na zkušenou obranu

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

13. 9. 2019 17:47

Německý brankář povede náš tým do úvodního kola Ligy Mistrů.

Reklama

Do prvního kola Ligy mistrů v rámci Sazka Fantasy povede náš tým v roli kapitána německý reprezentační brankář Manuel Neuer. Právě mnichovský tým, ve kterém Neuer působí, nastoupí v úvodu Ligy mistrů doma proti jasně slabšímu soupeři z Bělehradu. Z Bayernu jsme si do sestavy zvolili i záložníka Tolissa a jsme si celkem jistí, že nám tito dva pěkných pár bodů přinesou. A kdo ví, třeba si Neuer půjde i kopnout penaltu.

Naši obranu povede jeden z nejlepších stoperů v Premier League - liverpoolský Virgil van Dijk. Doufáme, že neapolští hráči v souboji s anglickým lídrem nepřekvapí a nizozemský obr nám nahraje slušný počet bodů. Po boku mu budou stát další dva zkušení obránci také z anglické soutěže.

Mezi záložníky vyniká Raheem Sterling z Manchesteru City, který už v letošní sezóně dokázal v pěti zápasech nastřílet šest gólů. Na hrot útoku jsme dosadili útočníka z Interu Milán. Byť bychom si přáli úspěch Slavie jako jediného českého týmu v soutěži, jsme přesvědčení, že Romelu Lukaku nám vynese více bodů.

V prvním kole Sazka Fantasy sázíme na zkušenou obranu

Souhlasíš s naší sestavou, nebo bys to poskládal jinak a líp? Ukaž, že jsi rozený trenér a poskládej svoji ideální jedenáctku na webu Sazka Fantasy!

Kromě hlavních cen od Sazky v hodnotě 50 000 Kč můžeš hrát i v naší soutěži. Pokud se navíc přidáš do některé z našich part, můžeš vyhrát i herní headset Logitech G Pro X. Stačí překonat nás i ostatní spoluhráče v klubech.

Jak najdeš naše party? V seznamu part ve hře si vyhledej GRUNEX a přidej se do jedné, v níž je volné místo! Až budeš v partě, vstup uvnitř do miniligy Liga mistrů a poté se jen ujisti, že máš v turnaji hotový tým. Teď jsi jak v turnaji, tak přímo v soutěži Grunex!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama