V úvodních duelech potvrdili roli favorité, vyřazovací zápasy už dnes!
Esport Valorant Článek V úvodních duelech potvrdili roli favorité, vyřazovací zápasy už dnes!

V úvodních duelech potvrdili roli favorité, vyřazovací zápasy už dnes!

Aleš Pelc

Aleš Pelc

13. 8. 2022 13:28

První livestream ze skupinové fáze už tuhle sobotu.

Reklama

První herní den skupinové fáze Grunex Challenge proběhl velice rychle. Hrály se pouze opening duely skupiny A a jeden přeložený ze skupiny C. Všechny skončily stejně – výsledkem 2:0 pro favorita.

Do skupiny A se kvalifikovaly dva silné celky, k nim se přidala dvojice znatelně slabších. To se potvrdilo hned při jejich prvním střetnutí, když Absolute Amateurs hráli proti Necroraisers a FRAGOLIS proti IMPERISHABLE CLANU. AA dominovali na svém map picku – mapě Icebox, stejně jako FRAGOLIS pohodlně vyhráli Ascent. Následný pick outsiderů byl v obou případech výrazně vyrovnanější, na protažení partií do deciderů to ale nestačilo. 

Absolute Amateurs vs. Necroraisers2:0 (13:4, 13:10)

FRAGOLIS vs. IMPERISHABLE CLAN2:0 (13:8, 14:12)

Dnes je v plánu dohrání skupiny A. Začne se Elemination zápasem IMP CLANU a Necroraisers v 15 hodin, okolo osmnácté hodiny bude následovat duel o postup do play-off mezi Absolute Amateus a FRAGOLIS. Den uzavře střetnutí výherce z prvního souboje a poraženého z druhého. 

Po vzájemné domluvě se odehrálo i utkání Woof Woof vs. LanPartyHotel ze skupiny C, které mělo být na programu v neděli. Duel se ubíral odlišným směrem než ty ze skupiny A. Úvodní mapa Ascent mířila do prodloužení, když se v druhé polovině dařilo LPH dotahovat. Woof Woof ale nakonec zvládli koncovku lépe, odvrátili hrozbu prodloužení a dobře se naladili na pokračování této Bo3 série. Haven už totiž vyrovnaný nebyl. LPH se nedokázali chytnout nastoleného tempa a vlci si tak připsali důležité vítězství proti svému rivalovi. 

Woof Woof vs. LanPartyHotel2:0 (13:11, 13:5)

Od dnešního odpoledne se můžete těšit na každodenní streamy skupinových zápasů, počínaje rozhodujícími zápasy skupiny A. Při fandění a sledování se nezapomeňte zapojit do divácké soutěže. Na našem instagramu můžete vyhrát M.2 disk od Kingston Fury!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama