V4 Future Sport Festival ovládl tým Tricked Esports
Esport CS:GO Článek V4 Future Sport Festival ovládl tým Tricked Esports

V4 Future Sport Festival ovládl tým Tricked Esports

Daniel Zappe

Daniel Zappe

25. 9. 2019 13:48

I tento rok se odehrál turnaj V4

Reklama

V4 Future Sports Festival se stejně jako minulý rok odehrál v Budapešti. Prizepool tento rok oproti minulému rapidně klesl na €300,000.

Skupina A byla složena z týmů Virtus.pro, Tricked, jediný český tým E-Rivals a obhájce turnaje Mousesports. První ze skupiny postoupil tým Mousesports, jelikož dokázal vyhrát oba zápasy a díky tomu se kvalifikoval přímo do semifinále. Do čtvrtfinále postoupily týmy Tricked a Virtus.pro se skóre 1:1. Bohužel český zástupce E-Rivals nedokázal vyhrát žádný ze svých zápasů a bez bodů skončil ve skupině poslední.

Ve skupině B byl jasný favorit MIBR, dále NiP, Adwokacik a Gamerzone. MIBR potvrdil svou kvalitu a po dvou vítězných zápasech postoupil přímo do semifinále. Týmy NiP a Adwokacik se skóre 1:1 postoupily do čtvrtfinále. 

V4 Future Sport Festival ovládl tým Tricked Esports

V prvním čtvrtfinálovém zápase se utkal tým Virtus.pro vs NiP. První mapu (Mirage) vyhrál polský tým 16:9. NiP ve druhé mapě sahali po vítězství, ale nakonec prohráli na Nuke 16:14. Ve druhém zápase Tricked vs Adwokacik jsme na první mapě (Inferno) mohli sledovat drtivou výhru 16:5. Adwokacik se vzepřel a druhou mapu (Nuke) dokázal vyhrát 14:16. Jenže na Trainu se udál další drtivý výsledek 16:7 a Tricked postoupili do semifinále.

V semifinále se proti sobě postavili obhájci z německa Mousesports vs Virtus.pro. Mouses se nemohli střetnout s přesnou střelbou a první mapu (Mirage) prohráli drtivě 3:16. Virtus.pro chtěli ve druhé mapě udělat jasnou tečku za semifinálovým zápasem a po třiceti kolech se jim to povedlo - 14:16. V dalším utkání proti sobě nastoupily týmy MIBR a Tricked. MIBR jako velký favorit předvedl sice vyrovnané hry, ale nakonec obě mapy prohrál se skóre 14:16 (Overpass) a 13:16 (Dust2).

Finále začalo 22. září a hrálo se stylem BO3. Virtus.pro se mohl zdát jako mírnější favorit finále a po první mapě se tak opravdu jevil - Mirage 16:12. Tricked se s tím pokusil něco udělat a druhou mapu vyhrát, jenže první polovinu na Nuku prohráli. I tak ale nakonec dokázali vyhrát 16:10. Poslední mapa se odehrávala na Trainu. Tricked drtivě přehráli Virtus.pro v první polovině 12:3. A nakonec doklepali vítězství na svou stranu - 16:11. 

Tricked dokázali projít skupinou. Porazit ve čtvrtfinále MIBR a nakonec si poradili s Virtus.pro. Zaslouženě si tak odvážejí svou část prizepoolu €150,000.

V4 Future Sport Festival ovládl tým Tricked Esports

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama