[Valorant]  Bobyss s Hitchem si zahrají o titul mistrů východoevropské ligy!
Esport Valorant Článek [Valorant] Bobyss s Hitchem si zahrají o titul mistrů východoevropské ligy!

[Valorant] Bobyss s Hitchem si zahrají o titul mistrů východoevropské ligy!

Sgt Navážka

Sgt Navážka

27. 6. 2022 13:00

Konečně je nad čím jásat. Po všech špatných zprávách posledních týdnů přichází světlo na konci tunelu

Reklama

VRL East: Surge míří do play-off. Poslední týdny byly ale pro české fanoušky naprosté utrpení. V rozhodujícím kole se to alespoň jednomu týmu podařilo vylepšit a základní část zakončit úspěšným bojem o postupová místa.

Především v kontextu začátku ligy, kdy se dva naši zástupci pohybovali na těch nejvyšších příčkách, je pochmurný závěr zklamáním. V jednom týdnu byl NOM a Enterprise dokonce na prvních dvou příčkách a vypadalo to, že snad i do vyřazovací fáze půjdou jako favorité. Nakonec se horko těžko alespoň tým NOM do první čtyřky dostal.

[Valorant]  Bobyss s Hitchem si zahrají o titul mistrů východoevropské ligy!

Enterprise zdobí až neuvěřitelná bilance. Prvních 6 zápasů 5 výher, posledních 8 výhra jediná. Bohužel ani v posledních dvou zápasech se nezadařilo a o všem rozhodl už ten první. V něm schytaly přejezd 13:4, přičemž ani jeden z hráčů české sestavy nezahrál tak, jak by si představoval. Rozlučka s touto sezónou regionální ligy sice herně vyšla mnohem lépe, ani tak se ale proti polských Anonymo nepodařilo zvítězit a náš tým tak končí se skóre 6-8 na předposledním místě. 

Entropiqu, který si prožil sezónu hrůzy už od počátku, se paradoxně vyvedl hned první zápas týdne, proti NOM, a málem Hitche s jeho týmem stál postup do play-off. V napínavém souboji ale nakonec přeci jen Entropiq podlehl 13:11. I poslední zápas nevypadal vůbec zle, i když se stejným výsledkem. Kluci můžou jenom doufat, že se jim podaří výkony ze závěru ligy pravidelně opakovat. Pokud zůstanou pohromadě, může je tato sezóna jen posílit.

Proti týmu NOM se před rozhodujícími zápasy všechno spiklo. Ne zcela přesvědčivé výkony posledních týdnů ještě podtrhla velká rána, když unikla velmi nevybíravá konverzace hráče Kamo. Organizace ho okamžitě suspendovala a celou věc vyšetřuje. Na poslední chvíli se tak do týmu dostal další Čech a bývalý Hitchův spoluhráč z eSuby, Bobyss. 

V nekompletní sestavě museli hráči zabojovat o postup a potřebovali k němu dvě výhry. První si připsali proti Entropiqu velmi těsně a druhou hru měli odehrát proti černému koni skupin; Zero Tenacity. Zápas zvládl Hitch, Bobyss a především polský hráč Freyy, který naprosto deptal Z10 a s výhrou 13:6 si tak odnesl tým i postup do vyřazovací fáze. Naopak Z10, kteří do posledního týdne vedli skupinu, se do play-off kvůli této prohře nepodívají.

Potěšit českého fanouška tak může na poslední chvíli alespoň jeden tým. Na jejich výkony se můžeme těšit už tento čtvrtek od 15:00 na streamu.

[Valorant]  Bobyss s Hitchem si zahrají o titul mistrů východoevropské ligy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama