VALORANT East United: 2 ruské týmy v měsíčním finále, další kvalifikační příležitost přichází dnes!
Esport Valorant Článek VALORANT East United: 2 ruské týmy v měsíčním finále, další kvalifikační příležitost přichází dnes!

VALORANT East United: 2 ruské týmy v měsíčním finále, další kvalifikační příležitost přichází dnes!

Aleš Pelc

Aleš Pelc

19. 5. 2022 15:53

Turnaj začíná v 18 hodin, přihlásit se můžete na webu Faceit.com

Reklama

Po dvou herních týdnech neboli dvou odehraných kvalifikačních turnajích známe polovinu účastníků prvního měsíčního finále východoevropského VALORANT regionálního okruhu. V obou případech byly úspěšné ruské týmy, nejprve uspěl team hz a minulý týden to bylo Divinity

Dobrou konzistenci s povedenými výkony zatím předvádí maďarský celek Rapid Ninjas. Tým, který založil bývalý hráč iPon Esport – Patrik „Kwixy“ Liesinger – v obou kvalifikacích prohrál až s celkovým vítězem v semifinále a grandfinále. Pro jeho neštěstí, všechny mapy prohrál těsným rozdílem o dvě a tři kola.

Československým reprezentantům se v nové sezóně nedaří. Ani jednomu tuzemskému týmu se zatím nepodařilo probojovat ani do čtvrtfinále. I nadějná sestava Absolute Amateurs, která v první sezóně VEU skončila na sedmé – první nepostupové pozici do sezónního finále, postrádá své schopnosti vyhrávat i proti zdatným soupeřům, jak tomu bylo v předešlých měsících. Jako nejúspěšnější se zatím jeví celek WoofWoof, kterému se podařilo postoupit do top16.

Pokud chcete pomoci československé scéně a postoupit do měsíčního finále, máte nyní jedinečnou příležitost. Registrovat se můžete zde, přihlášky se uzavřou v 15:30. Poslední kvalifikace do prvního Monthly Cupu pak proběhne příští týden. Streamy nedělních semifinálových a finálových duelů s českým komentářem můžete sledovat na kanále grunexcom1

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama