VALORANT East: United – Třetí Weekly Cup pro Čechy neúspěšný, kdo ho dnes vyhraje?
Esport Valorant Článek VALORANT East: United – Třetí Weekly Cup pro Čechy neúspěšný, kdo ho dnes vyhraje?

VALORANT East: United – Třetí Weekly Cup pro Čechy neúspěšný, kdo ho dnes vyhraje?

Aleš Pelc

Aleš Pelc

22. 5. 2022 14:31

Ani ve třetím týdnu druhé sezóny se československým týmům nedařilo, postupu jsou blízko Maďaři a Poláci.

Reklama

Ani třetí ze čtyř týdenních kvalifikací na první měsíční finále ve VEU nedopadla pro české a slovenské hráče úspěchem. Tentokrát se podívali dva Slováci aspoň do čtvrtfinále. Dominik „Hazard“ Farkaš se svým evropských týmem XYZ vypadl proti Auristralis a Juraj „nelv1“ Minár hrající s Belgičany pod jménem rentfree nestačil na Italy z QLASH.

Do dnešního semifinále se probojovali i Maďaři z Rapid Ninjas, pro které to znamená třetí nedělní účast ze tří možných. A dneska budou i výraznými favority na postup. Semifinálovou čtveřici uzavře polské Incognito. Už ve 14:00 si to Poláci rozdají s Auristralis o pozici ve finále, druhý zápas pak bude následovat okolo šestnácté hodiny. V něm chtějí QLASH pomstít své krajany FDP Esport, kteří nezvládli duel s Rapid Ninjas v předchozím kole. Mají ale co dělat, Maďaři si dnešní možnost postupu určitě nebudou chtít nechat uniknout. 

Finále bude navazovat na dohrání druhého semifinále, jeho začátek se dá odhadovat kolem 18:00. Všechny tři zápasy můžete sledovat s českým komentářem TIXIho na kanále grunexcom1

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama