[Valorant] Nový název nejvyššího ranku a další novinky o hodnocených hrách
Gaming Valorant Článek [Valorant] Nový název nejvyššího ranku a další novinky o hodnocených hrách

[Valorant] Nový název nejvyššího ranku a další novinky o hodnocených hrách

David Jiránek

David Jiránek

22. 6. 2020 17:54

Známe jméno nejvyššího ranku.

Reklama

Rankedy ve Valorantu se blíží a Riot konečně odhalil, jak to s hodnoceným režimem po vydání bude. Už před pár týdny Riot naznačil, že se rankedů opět dočkáme v rámci několika patchů. Později vývojáři specifikovali termín vydání na Patch 1.02, jenž má vyjít velmi brzy. Se spuštěním rankedu přijde pár drobnějších změn oproti betě.

Nové jméno pro nejlepší divizi

Velikou změnou, po které hráči volali, byla úprava jména ranku Valorant. Ten se nově přejmenuje na Radiant.

[Valorant] Nový název nejvyššího ranku a další novinky o hodnocených hrách

Ostatní ikonky se dočkaly také drobnějších úprav.

Rozřazovací hry a skupiny

První rozřazovací hry půjde odehrát i ve skupině hráčů s velmi rozdílným skillem. Zároveň Riot stále pracuje na optimalizaci matchmakingu, aby byla zajištěna férovost. To platí i při různě velkých premade skupinách. Na konci bety se údajně šance na výhru v rankedech přibližovaly ve velké většině případů 50 %.

Pro Immortal a Radiant ranky se matchmaking lehce upraví. Riot také ví o tom, že hraní v pěti lidech zde představuje určitou výhodu a chce s touto skutečností počítat.

Historie ranku

Každý Act ve Valorantu bude trvat okolo dvou měsíců. V průběhu každého Actu budou hráči moci sledovat svůj postup. Vše se začne zaznamenávat již v patchi 1.02 přičemž ke hráčům se informace dostanou malinko později. V historii zápasů, ale i na jiných místech v klientovi se zobrazí váš výkon v rámci daného Actu. To zahrnuje historii ranku, nejvyšší dosažený rank a počet vítězství na nejvyšším ranku.

Časem se do hry dostanou i další novinky. Hráči se například dožadují turnajů v rámci klienta, tabulky s nejlepšími hráči a možnosti podpořit oblíbené týmy. O všech těchto věcech Riot ví. Nyní je primárním cílem spustit rankedy, ale časem se dostane i na zbytek.

Dalších novinek bychom se měli dočkat ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama