Valorant sekce týmu 100 Thieves mění sestavu
Esport Valorant Článek Valorant sekce týmu 100 Thieves mění sestavu

Valorant sekce týmu 100 Thieves mění sestavu

Nga Thi Nguyen

Nga Thi Nguyen

7. 10. 2021 18:04

Těsně před poslední šancí na kvalifikaci se rozhodlo, že steela nahradí b0i.

Reklama

100 Thieves Esports na svém Twitteru nedávno oznámili změnu sestavy týmu poté, co se na veřejnost dva dny předtím dostala zvěst, že in-game leader Josh „steel“ Nissan byl nahrazen. Toto rozhodnutí bylo vedením organizace oficiálně potvrzeno oznámením o připojení nového hráče Aarona „b0i“ Thaa do stálé sestavy. Novým in-game leaderem byl jmenován stávající hráč Nicholas „nitr0“ Cannella, hlavním náhradníkem pak má být Johann „seven“ Hernandez. Podrobněji se k situaci 100 Thieves nevyjádřilo.

Matthew „Nadeshot“ Haag, CEO organizace 100 Thieves, během svého livestreamu uvedl, že má steela rád a považuje ho za skvělého hráče, ale že tým prostě potřeboval nějakou změnu. Zároveň fanoušky ujistil, že se určitě nejedná o konec steelovy kariéry.

Steel se vyjádřil takto:

S esportem nekončím, to ani v nejmenším, do VCT se vrátím v roce 2022. 

Valorant sekce týmu 100 Thieves mění sestavu

V dalším tweetu pak lehce naznačil důvod svého odchodu:

Během asi poloviny zápasů celého turnaje jsem měl migrény ze stresu.

Valorant sekce týmu 100 Thieves mění sestavu

Fanoušci reagují smíšeně; někteří odsuzují tak radikální změnu v sestavě těsně před poslední šancí na kvalifikaci, jiní nadšeně vítají b0ie a spekulují, že za rozhodnutím týmu musí stát nějaké významné interní důvody, které změnu zapříčinily.

Situaci okomentovali také někteří hráči profesionální scény Valorantu. Shahzeb „ShahZaM“ Khan, hráč za tým Sentinels, na svém livestreamu ze zkušenosti dodal, že přesunutí steela do pozice náhradníka ve skutečnosti znamená, že už v hlavní sestavě s týmem hrát nebude a že tak pouze organizace i hráč čekají na vypršení smlouvy.

Jestli se toto rozhodnutí stane pro 100 Thieves osudným, se dozvíme již brzy, a to 12.-17. října, kdy budou severoamerické týmy bojovat o kvalifikaci do finálového turnaje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama