Valve rozdá miliony kreativním hráčům, soutěž trvá do října
Esport CS:GO Článek Valve rozdá miliony kreativním hráčům, soutěž trvá do října

Valve rozdá miliony kreativním hráčům, soutěž trvá do října

Michael Douša

Michael Douša

22. 7. 2021 11:32

Vývojáři hledají deset nejlepších návrhů skinů

Reklama
Výtvarníci a designéři skinů mohou do konce října přidat na Workshop svůj výtvor na téma "Sny a Noční můry".

Přidání kosmetických balíčků s úpravou vzhledu zbraní se ve své době setkalo se značnou kritikou, v dnešní době se ovšem jedná o neodlučitelnou součást hry, bez níž si CS:GO dokáže málokdo představit. Sice by to byla stejná hra, ovšem nutno přiznat, že mnohem chudší. A nejen hra by byla chudší, stejně tak by na tom tratilo Valve, které z prodeje beden a klíčů k nim rýžuje pravděpodobně nejvíc peněz, co se jejich vlastních her týče.

Tyto peníze ale také vrací tvůrcům mnoha způsoby, jedním z nich je právě nově vyhlášená soutěž Dreams and Nightmares, v níž rozdají celkem 1 milion dolarů, v přepočtu více než 20 milionů korun, přičemž vybírají deset tvůrců, z nichž si každý dostane desetinu této částky a jejich skin se pak dostane do hry v nové bedně. Deset vítězů bude vyhlášeno 21. listopadu.

Vývojáři pro tuto bednu již vybrali 17 specifických zbraní a finální kvalitu skinů, což můžete najít zde. Nejvyšší kvalitu, tedy červenou "skrytou", si odnese AK-47 a MP-9, nedočkáme se pak ani jednoho skinu na M4A4. Pro začínající tvůrce je také k dispozici návod na tvorbu vzhledu zbraně, i zkušenější pak ocení doporučení pro vzhledy zbraní a jak jsou finální výtvory z workshopu vybírány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama