Věrní fanoušci Scumu dostanou pět centimetrů k dobru
Zajímavosti Článek Věrní fanoušci Scumu dostanou pět centimetrů k dobru

Věrní fanoušci Scumu dostanou pět centimetrů k dobru

Zuzana Cinková

Zuzana Cinková

4. 11. 2018 04:01

A ne, nemyslíme tím délku vlasů.

Reklama

Videohry berou velikost penisu dvěma způsoby. Jedni jedou na náhodnost, jako třeba Rust, kde nemáte možnost volby délky přirození, takže když dostanete prcka, tak se s tím musíte naučit žít, tedy pokud nemáte v plánu si založit jiný Steam účet. Druzí vám dají volbu si velikost vašeho pindíka určit sami, jako například Conan Exiles, kde díky chybě byla možnost vaši chloubou dělat cestičky v písku, jak byl dlouhý.

Věrní fanoušci Scumu dostanou pět centimetrů k dobru

Hra Scum je právě ta, ve které máte od nového updatu možnost si svůj penis upravit k obrazu svému, či jak se vám zlíbí. Děláte to pomocí tlačítka, které vám umožňuje zvolit si velikost od tří centimetrů až do pětadvaceti, ale není to jenom tak, to bychom tam všichni pobíhali s porno-velikostmi. Body, které můžete použít k výběru rozměru vašeho přirození můžete zároveň uplatnit na jiných, více praktických atributech. Takže buď budete nabušenci s malým pindíkem, nebo se budete chlubit dlouhánem, ale to je asi všechno, čím se můžete chlubit. Je to rozhodně zajímavý sociální experiment - kolik hráčů upřednostní velikost přirození před důležitými vlastnostmi, díky kterým přežijete v divočině mnohem snadněji?

A vývojáři potvrdili, že majitelé Scum Supporters Packu dostanou navíc ještě pět centimetrů k dobru! 

Update Wild Hunter obsahuje i další zajímavá vylepšení, i když se netýkají přímo penisu a vyzkoušet si je můžete už nyní, protože již vyšel před pár dny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama