Video porovnává původní Dead Space a nově vydaný remake
Gaming Článek Video porovnává původní Dead Space a nově vydaný remake

Video porovnává původní Dead Space a nově vydaný remake

Adam Král

Adam Král

31. 1. 2023 12:24

Několik kanálů na YouTube porovnalo původní a předělaný Dead Space.

Reklama

Předělávka kultovního Dead Space vyšla několik dnů zpátky, přičemž sbírá jedno kladné hodnocení za druhým. Motive Studio odvedlo velmi dobrou práci a zahraniční i tuzemské recenze plné desítek a devítek to dávají na vědomí. Na platformě Metacritic je skóre od hráčů 8,4 bodů z deseti, přičemž většina chválí lásku, se kterou vývojáři o hru pečovali.

Nejsou to ale jen pozitivní recenze, které můžeme na internetu najít. Kromě těch totiž spousta zahraničních technických kanálů udělala svůj vlastní grafický rozbor, ve kterém porovnávají původní Dead Space z roku 2008 s předělávkou. Velmi propracovaná videa dělá kanál ElAnalistaDeBits, který se o stejný rozbor postaral i nyní, aby porovnal předělanou zvukovou a grafickou stránku hry.

O pouhé porovnání se pak postaral například GamingBolt a spousty dalších kanálů. Magazín IGN pak porovnal právě letošní Dead Space s očekávaným The Callisto Protocol, který nakonec nedopadl úplně nejlépe a dostal spíše smíšená hodnocení. Za to Dead Space je na tom úplně jinak. Hra od Motive Studio vyšla na PlayStation 5, Xbox Series X|S a počítačích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama