VIKÜRVI vyhrávají Grunex Masters ve velkém stylu!
Esport PUBG Článek VIKÜRVI vyhrávají Grunex Masters ve velkém stylu!

VIKÜRVI vyhrávají Grunex Masters ve velkém stylu!

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 11. 2021 22:59

S náskokem čtyřiceti bodů nad druhým místem se vítězem Grunex Masters stávají VIKÜRVI!

Reklama

Dámy a pánové, máme dohráno! Po několika měsíčních kvalifikacích a hrách ve skupinové části jsme se dostali až ke konci samotného Grand Finále o 100 000 Kč. Týmy to stálo spoustu nervů, přípravy i nutného zajišťování, to vše k tomu, aby se dnes utkali v posledním hracím dnu Grunex Masters. A nebudeme vás moc dlouho napínat - vítězem a šampionem Grunex Masters se stal tým VIKÜRVI, respektive borci PiXeL1K, Nowikk, KnorkiS a Double, kteří si kromě poháru odnáší také krásných 50 tisíc korun! Rozhodně to ale neměli jednoduché.

Hned první hra byla ve správě právě tohoto týmu, kde si díky výborným rotacím a splitům dokázali udržet prostor až do posledního kruhu, a po finálním 4v3 souboji proti týmu Dark Tigers si ukořistili své celkové čtvrté vítězství, tentokrát se 12 zářezy.

Následující hra byla odvetou právě pro tým Dark Tigers, kteří ukázali své kvality a spravili si chuť ze hry minulé, a to díky eliminaci VIKÜRVI na 12. pozici. Poslední minuty na druhém písečném Miramaru dnešního dne byly znovu velice vyrovnané, tentokrát proběhl duel mezi Fadee Gaming a Cryptova v podobě 3v3 souboje, ze kterého vítězně vzešel zkušený tým Fadee Gaming s krásnými 16 killy.

Netradiční konec hry přinesl poslední Miramar tohoto turnaje. První zóna nevypadala ničím výjimečná se středem jižně od města Chumacera. Překvapení avšak přišlo se shiftem zóny druhé, po kterém bylo více než jasné, že konec hry bude v okolí Minas del Sur. Koho to ale nezaskočilo byl dokonale připravený tým Renegades, který zde čekal již od první zóny, což se mu také vyplatilo. Díky holdu své pozice si z této hry odnášejí vítězství a k tomu 6 killů.

Čtvrtá mapa znamenala přechod zpět na lesnatý Erangel, kde o sobě dali zase vědět hráči z týmu VIKÜRVI. Ti v průběhu hry bohužel ztratili 2 hráče. To je ale nezastavilo a v koncovém souboji porazili tříčlenný tým Gifted.uRage a opět si odnesli 10 bodů za umístění společně s 12 body za killy.

Předposlední zápas celého turnaje se také neobešel bez hardshiftu, kterého tentokrát nejlépe využil tým ENTERPRISE hrající z pozice Shelteru. Díky kalkulovanému pushování do následujících zón dokázali v late gamu naplno využít svého počtu a bez problémů vyhráli hru se 7 killy.

Poslední Erangel a tedy i poslední mapa Grunex Masters nabídla to nejlepší, co mohla - Sosnovku. Nejlépe se s ní popral opět tým VIKÜRVI, který zvolil netradiční rotaci pomocí lodě a poté se přes kohokoliv, kdo jim stál v cestě, dostali až do konečné 3v2 situace proti týmu Fadee Gaming. Z této hry si tedy odnášejí šestý win, nyní s 15 killy, a potvrzení o svém celkovém vítězství.

VIKÜRVI vyhrávají Grunex Masters ve velkém stylu!

 

VIKÜRVI vyhrávají Grunex Masters ve velkém stylu!

Grunex Masters opět ukázalo, že česká scéna je neskutečně nabitá a ve všech týmech, které se nejen v Grand Finále ukázaly, máme skvělé talenty. Napříč všemi zápasy jsme viděli neskutečné souboje, které ještě více vrcholily v Grand Finále. Samozřejmě gratulujeme také týmu Burgir, tedy borcům Hawki, Silerzz, Gargi a E1dam za krásné druhé místo a samozřejmě i Enterprise, kteří po nepříliš přesvědčivém výkonu ve druhém dni pořádně zabrali a nakonec si jANYY, Dedrix, Grendys a TIXI odnesli třetí místo.

Tímto také děkujeme vám, našim fanouškům a všem divákům na streamu, bez kterých by samozřejmě žádné takové turnaje nemohly vzniknout. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama