Vítězem Grunex Masters se stává tým do środka
Esport PUBG Článek Vítězem Grunex Masters se stává tým do środka

Vítězem Grunex Masters se stává tým do środka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 5. 2021 12:07

Vítězem Grunex Masters se stává tým do środka

Reklama

A je dostříleno. Dva měsíce vypjatých soubojů, nervů i nebezpečných rotací po Miramaru a Erangelu spěly právě do tohoto momentu – Grand Finále Grunex Masters. Právě v druhém dni se rozhodovalo o vůbec poslední nutné body do celkové tabulky, která nám po poslední střele na Erangelu ukázala vítěze – tým do środka.

Vítězem Grunex Masters se stává tým do środka


K jejich cestě za titulem šampionů Grunex Masters ale vedla dlouhá cesta, kterou do środka poctivě zdolalo. Tým jsme mohli vidět ve všech turnajích, které Grunex v rámci ligy pořádal a Romcekk, gargi, sundej_boty a KnorkiS pravidelně ukazovali svojí nabušenou formu. Hned v prvním finále partnerského turnaje skončili na prvním místě, v druhém finále pak na místě čtvrtém. I přes téměř jistou účast v hlavní fázi si borci střihli i účast v Last Chance kvalifikaci a odnesli si desítky cenných bodů do globální tabulky.

Celou hlavní fázi pak do środka dále ukazovalo, že jejich místo mezi 16 nejlepšími týmy CZ/SK scény je zasloužené a napříč všemi skupinovými zápasy si tým odnesl 174 bodů a třetí místo v globální tabulce. Se startem Grand Finále se ale rozdíly opět smazaly a všechny týmy začínaly na nepopsané stránce. První finálový den se ale už klasicky náramně vyvedl a po stabilně excelentních výkonech si střelci vybojovali druhé místo hned za Enterprise

Tím ale kruté boje neskončili, jejich umístění bylo až do poslední chvíle nejisté. Druhý finálový den opět započal souboji na Miramaru, který nám opět nabídl neskutečné zóny i rotace. Z první mapy nakonec vyšel nejlépe tým Necroraisers následovaný střelci z VIKURVI a do srodka. Na druhé mapě už vypadalo, že se probudili favorizované týmy, do úspěšného konce to ale dotáhli jen ambiciózní zelení z Entropiq. Třetí a vůbec poslední Miramar si ukořistili borci z Fadee Gaming, kteří suverénně odpálkovali ostatní soupeře.

S prvním Erangelem a blížícím se koncem bylo vidět, že vrchní týmy nechtějí příliš riskovat, naopak spodní týmy vzali za své a konkurenčním celkům chtěli přitížit. To se ale moc nedařilo a první Erangel ovládl již nám známý celek do środka a se začátkem 11. mapy bylo téměř jisté, že bez zázraku se vítěz už nezmění. Ten skutečně nepřišel a my jsme neskutečně rádi, že vám můžeme představit vítěze jarní ligy Grunex Masters – Romcekk, gargi, sundej_boty a KnorkiS  z týmu do środka, kteří si odnáší 40 000 korun a titul šampiona Grunex Masters.


Překvapení? Pro mnohé určitě ano. Velkým překvapením může být i to, že střelci z Entropiq skončili po Fadee Gaming a Beer Fellas až na čtvrtém místě. Ať tak či onak všem vítězným týmům gratulujeme a doufáme, že se brzy uvidíme třeba u další ligy Grunex Masters! Děkujeme i vám, našim fanouškům a divákům, kteří nás po celou dobu podporovali a sledovali streamy. Právě díky vám je toto vše možné.

Vítězem Grunex Masters se stává tým do środka

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama