Volný přesun postav mezi World of Warcraft: Classic servery
Gaming Článek Volný přesun postav mezi World of Warcraft: Classic servery

Volný přesun postav mezi World of Warcraft: Classic servery

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

6. 9. 2019 15:48

Pokud se vám už nechcou čekat fronty.

Reklama

Dnešním večerem začal ve World of Warcraft: Classic zdarma přesun postav z několika nejstarších evropských realmů na nově vytvořené. V 19:45 středoevropského času se spustily přesuny z německých a francouzských realmů. Na anglických se ještě pracuje, jelikož populace je zde mnohonásobně vyšší a tím se jedná o komplikovanější proces. Níže se můžete podívat, kterých konkrétních realmů se přesuny týkají. Blizzard tak chce zamezit několikahodinovým frontám, které vznikají při přihlašování do hry. Aktuální informace můžete sledovat na Blizzard fóru.

Volný přesun postav mezi World of Warcraft: Classic servery

Nově vytvořené realmy budou v průběhu jednoho dne zablokovány, aby na nich nebylo možné vytvořit nové postavy. Ze začátku budou tedy sloužit opravdu jen pro přenos již vytvořených postav.

Navíc je zde i pár pravidel pro přenos postav., které se musí dodržet - nebýt Guild Master, nemít předměty v aukci či na ně nepřihazovat, nemít nevyzvednutou poštu.

Každopádně si přesun dobře rozmyslete, protože akce bude nevratná. Také se musíte obrnit trochou trpělivosti, jelikož se jedná o dlouhý proces, který může trvat i několik hodin. Také se může stát, že vám transfer přeruší, nebo na příslušný realm už tato služba nebude dostupná, a to když se na nových realmech zaplní jejich kapacita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama