Vrátí se kampaň do série Call of Duty: Black Ops?
Gaming Článek Vrátí se kampaň do série Call of Duty: Black Ops?

Vrátí se kampaň do série Call of Duty: Black Ops?

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

22. 5. 2018 14:35

V CoD: Black Ops 4 se kampaně nedočkáme, bude tomu však i pro budoucí tituly této série?

Reklama

Treyarch minulý týden potvrdilo absenci single-playerové kampaně v nově chystaném titulu Call of Duty: Black Ops 4. Tímto rozhodnutím se přes víkend hlouběji zabýval jeden z ředitelů studia Dan Bunting. Jednoduše řečeno, pro většinu hráčů série Black Ops je nejdůležitější aspekt multiplayeru a zombíků, proto se Treyarch rozhodl zaměřit právě na to. To ovšem nemusí znamenat, že se v budoucích dílech nedočkáme návratu kampaně. 

 Hlavní producent Yalle Miller také poznamenal, že single-playerová kampaň chybí pouze v tento moment a že s každým dokončeným titulem se zaobírají názory hráčů a pokud se dozví, že je pro ně tradiční kampaň ve hře velmi důležitá, tak v dalším díle rozhodně chybět nebude. 

Vrátí se kampaň do série Call of Duty: Black Ops?

Rozhodně si nemyslím, že by to měl být náznak možné dodatečné kampaně formou DLC, protože Miller jasně oznámil, že jejich cílem je udělat perfektní Multiplayer, Zombíky a Blackout, což je název pro nový battle royal mód. Je mnohem pravděpodobnější, že si pouze nechává pootevřená dvířka pro nadcházející díly. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama