Všichni hráči do Zlína, přichází LOBBY
Esport Článek Všichni hráči do Zlína, přichází LOBBY

Všichni hráči do Zlína, přichází LOBBY

Tomáš Kurka

Tomáš Kurka

11. 2. 2019 18:48

Přijďte na offline akci na začátku března.

Reklama

Vyčistěte své hard disky, spusťte aktualizace a googlete cestu, u tohoto nemůžete chybět. Zlínské počítačové sítě totiž v sobotu 9. 3. 2019 rozvíří nový projekt LOBBY, dítko studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati. Gamingový projekt, kterému nechybí nic, co si takový gamer přeje bude navíc obohacen i o pár přednášek od zajímavých lidí z oboru.

Vrcholem akce budou dvě finálová klání, kde se vždy dva nejlepší týmy budou snažit dosáhnout na titul vítěze a samozřejmě také odměnu. Týmy budou vybrány z předchozí otevřené online kvalifikace, aby finále obsahovalo pořádnou dávku napětí. I hry budou odpovídat té nejvyšší úrovni, protože jde o tři nejznámější tituly v oblasti esportu - Counter-Strike, League of Legends a Fifu, které hrál snad každý gamingem políbený. Poslední zmíněná hra je taková třešnička na dortu. V tomto případě nebude žádná online kvalifikace, takže se 64 odvážných utká až přímo na místě.

Cílů projektu je mnoho. Nejde pouze o klasické uspořádání něčeho užitečného, jde i o rozšíření obzorů v gamingu a technologiích, posunout Zlín o kousek dál a v neposlední řadě ukázat gamery jako lidi. “Chceme zbořit stereotypy o hráčích a ukázat, že v esportu je budoucnost.” říká hlavní manažer projektu Tomáš Kurka.

Jak napovídá předchozí odstavec, nepůjde čistě o herní záležitost. Kromě představení gamingu, který pomalu ale jistě prorůstá do sportovního odvětví, se projekt bude zabývat i novinkami. Na herní novinky přijde řeč také, ale dostaví se i vývojáři z technologických firem a ti poodhalí budoucnost z hlediska komponentů a počítačů samotných. Návštěvníci se budou moci samozřejmě těšit na zajímavé řečníky ze světa her.

Více informací o kvalifikacích již brzy! Sleduj Facebook nebo Instagram LOBBY, ať máš vše z první ruky! Sportu zdar a tomu online zvláště.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama