Vtuberka se stala dívkou s nejvíce subscriby na Twitchi
Zajímavosti Článek Vtuberka se stala dívkou s nejvíce subscriby na Twitchi

Vtuberka se stala dívkou s nejvíce subscriby na Twitchi

David Jiránek

David Jiránek

18. 2. 2022 13:23

2D anime postava vládne dívkám na Twitchi.

Reklama

Vtuberka Ironmouse se pustila do populární akce subathon, aby nabrala nové subscriby a followery. Po téměř dvou týdnech pokořila metu jednoho milionů followů a stanovila nový rekord v placených subscriberch u dívek.

Podle serveru Twitchtracker si na nejvíce subscribů v jeden moment přišel Ludwig při loňském subathonu. Na kontě jich měl přes 283 tisíc a pokořil tak v té době 3 roky starý rekord Ninji. Po této dvojici je ovšem velká mezera a na desáté místo by vám stačilo necelých 83 tisíc odběrů. K této metě se nyní přibližuje Vtuberka Ironmouse.

Tato Portoričanka se skrývá za za dvojrozměrným avatarem mimo jiné i z důvodu vážného onemocnění. Její imunitní systém totiž postihuje běžná variabilní imunodeficience, a Ironmouse tak má omezené možnosti i během streamování. I přesto dokázala na svůj kanál nalákat rekordní počet subscriberů. K tomu určitě pomohlo i to, že umí skvěle zpívat.

Aktuálně má Ironmouse na kontě 76 155 odběrů, což jí řadí celkově na 13. místo. Je ovšem nejvýše ze všech dívek na Twitchi. Subscribe si ovšem uživatelé platí na měsíc. Jak je na tom tedy v porovnání s aktuálními čísly jiných streamerů?

Ironmouse patří na třetí příčku mezi všemi streamery. První místo drží brazilský streamer Casimito a druhé XQC. Na první místo ztrácí vtuberka 20 tisíc subů.

Pro porovnání, Pokimane měla v maximu 30 tisíc subů (celkově 65. místo) a Amouranth 25 508 subů (85. místo). Ironhouse překonala streamerku kkatamina, která v listopadu dosáhla na 73 623 odběratelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama