Vychází Watch Dogs: Legion - co říkají recenze?
Gaming Článek Vychází Watch Dogs: Legion - co říkají recenze?

Vychází Watch Dogs: Legion - co říkají recenze?

David Jiránek

David Jiránek

29. 10. 2020 16:09

Nejlepší díl celé série?

Reklama

Watch Dogs: Legion je pokračováním hackerské herní série od Ubisoftu. V nejnovějším díle se podíváme do Londýna a blízké budoucnosti. Velkým parťákem se opět stanou nejnovější technologie, chytrý mobil a drony. Od předchozích dílů se Legion přeci jenom liší. Hlavním hrdinou totiž může být v podstatě kdokoliv.

Právě hratelnost a systém změny postav je nosným bodem nové hry. Ve Watch Dogs: Legion si můžete rekrutovat prakticky každého občana města. Jedná se dle recenzí o velice povedený prvek, který funguje tak, jak má. Většina misí jde splnit různými způsoby, a právě omezené možnosti herních charakterů vás vybízejí k tomu, abyste se přizpůsobili aktuálně zvolené postavě. Na druhou stranu je právě herním postavám často vytýkána chybějící různorodost.

Vychází Watch Dogs: Legion - co říkají recenze?

Vizuální stránka hry vypadá dle recenzí skvěle. Kritika se ovšem snáší na chyby a propady FPS i v případě lepších grafických karet. Obojí by měly opravit budoucí aktualizace. Londýn je jinak krásně zpracovaný a ani vizuální stránka postav není špatná. Co se herních režimů týče, Ubisoft plánuje v prosinci spustit i kooperační režim. Aktuálně jakýkoliv multiplayer hře schází.

Vychází Watch Dogs: Legion - co říkají recenze?

Celkově si Watch Dogs: Legion odnášejí hodnocení okolo 75 bodů ze sta. Nejvíce kritiky si odnáší občasná jednoduchost a v některých případech i příběh. Watch Dogs: Legion patří mezi velmi ambiciózní tituly a nebojí se v určitých bodech experimentovat, což s sebou nese rizika. Ve výsledku ovšem jde dle recenzí o nejlepší díl z celé série a obecně povedenou hru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama