Vydání Xbox Series X se kvůli koronaviru odkládat nebude
Technologie Článek Vydání Xbox Series X se kvůli koronaviru odkládat nebude

Vydání Xbox Series X se kvůli koronaviru odkládat nebude

Radek Raudenský

Radek Raudenský

26. 3. 2020 02:25

Ředitel Microsoftu se spíše bojí o uspokojení poptávky.

Reklama

Se situací, která okolo nás panuje, se musíme bohužel vyrovnat. Je ale jasné, že nemůžeme riskovat zdraví ostatních, kvůli čemuž se ve velkém odkládají různé herní akce, data vydání her, filmů či seriálů. Ve velkém se také spekulovalo o tom, že Sony či Microsoft nestihnou premiéru nové generace konzolí, jelikož většina součástek pro konzole se vyrábí v zemi nejvíce zasažené - Číně.

Situaci nakonec uklidňuje samotný ředitel Microsoftu Satya Nadella. Podle jeho slov se situace v Číně již uklidňuje, lidé se pomalu vrací do práce a výroba součástek zase pomalu začíná.

Budeme to muset kontrolovat. Ale jedna dobrá zpráva je to, že se vrací výroba. To by neměl být ten hlavní problém. Myslím si, že větší problém bude to, co se stane v USA, v Evropě a ostatních vyspělých trzích, co se poptávky týče.

Jak lze z jeho vyjádření tedy pochopit, Nadella se tedy nebojí o to, že by se muselo vydání konzolí posouvat nebo odkládat, ale spíše se strachuje, aby společnosti dokázaly odpovědět na poptávku po konzolích. Je tedy dost možné, že i když se dočkáme vydání na čas, nebudeme mít co koupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama