Vyhlášení HLTV: frozenovi uteklo místo jen o kousek
Esport CS:GO Článek Vyhlášení HLTV: frozenovi uteklo místo jen o kousek

Vyhlášení HLTV: frozenovi uteklo místo jen o kousek

Michael Douša

Michael Douša

22. 1. 2022 19:47

Frozen skončil na 21. místě světového žebříčku

Reklama

HLTV.org na streamu odtajnili i hráče, kteří se nevešli do top dvacítky, mezi nimi i jedno slavné slovenské jméno.

Zatímco mnoho fanoušků čekalo na odhalení finálního pořadí nejlepší trojky roku 2021, slovenští i čeští fanoušci se dočkali příjemného, ale srdceryvného překvapení. Redaktoři HLTV.org, Zvonimir "Professeur" Burazin a Milan "Striker" Švejda ukázali i tři jména hráčů, kteří byli na samém pokraji světové top dvacítky. Blízko tomuto prestižnímu ocenění byli René "TeSeS" Madsen a Nikolaj "mir" Bitjukov, nejblíže slavné medaili byl ovšem slovenský ostrostřelec David "frozen" Čerňanský. 

Měl skvělý začátek roku, ale stejně jako ropz má problém s MOUZ. Jako tým se nedostali do velkých play-off, velkých finále, která měla na hodnocení top dvacítky největší vliv, a na tom frozen prostě tratil.
- Zvonimir "Professeur" Burazin, HLTV 

 Pro mladého slovenského talenta to je sice nepříjemná skutečnost, může to pro něj být ovšem značná motivace do příštího roku. Do MOUZ přišel nový dech v podobě někdejšího Major šampiona Nathana "NBK" Schmidta, takže mají šanci na jistou revitalizaci, ovšem přišli o zmiňovaného Robina "ropz" Koola. Čeká nás tedy letos rok frozena, nebo si ještě budeme muset počkat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama