Vysílání streamera přerušily jiskry a náhlý výpadek proudu
Zajímavosti Článek Vysílání streamera přerušily jiskry a náhlý výpadek proudu

Vysílání streamera přerušily jiskry a náhlý výpadek proudu

Adam Král

Adam Král

18. 11. 2022 09:43

Vysílání streamera přerušil náhlý záblesk jisker a výpadek proudu. Po několika hodinách se vrátil

Reklama

Pokud někdo pravidelně sleduje Twitch, všimne si spousty podivných situací. V jednom vysílání je na tvůrce poslána zásahová jednotka, v druhém se koupe ve vířivce a ve třetím uspořádá dlouhý subathon na několik týdnů. Zkrátka jde o platformu, kde se občas dějí skutečně zajímavé věci. O tom, že se na platformě stále něco děje, se přesvědčili i diváci DuckBoxing, který 15. listopadu na Twitchi vysílal.

Náhlé přerušení vysílání

V době, kdy DuckBoxing vysílal na Twitchi, se se svými diváky bavil o možnostech vylepšení jeho vybavení k hraní. V ten moment za jeho zády začal jiskřit ohřívač vzduchu. Nejdříve si toho tvůrce nevšiml, ale poté, co jiskření začalo vydávat hlasitý zvuk, se otočil a v ten moment vysílání končí. Spousta diváků se o tvůrce poměrně logicky bála, protože se nevědělo, co se s ním stalo a zda je v pořádku. Po několika hodinách se ale vrátil a společně se svými diváky se na klipy podíval znovu. Několikrát se u toho zasmál, jeho reakce totiž byla dle jeho slov k nezaplacení.

Vysvětlil také, co se s největší pravděpodobností stalo. Ohřívač vzduchu "explodoval" a vyhodil tak pojistky v celém době. Proč se tak stalo ale streamer neví. Mohla to být voda, která se do zařízení dostala, či nějaká jiná technická závada. Mohl prý také jednoduše něco rozpojit a své zařízení tak rozbít. Dodal ale, že jemu samotnému se nic nestalo a vše dopadlo relativně dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama