Vyšla nová hymna k šampionátu ve Valorantu s názvem Fire Again, fanoušci šílí
Gaming Valorant Článek Vyšla nová hymna k šampionátu ve Valorantu s názvem Fire Again, fanoušci šílí

Vyšla nová hymna k šampionátu ve Valorantu s názvem Fire Again, fanoušci šílí

Adam Král

Adam Král

23. 8. 2022 11:45

Jaké reakce vzbudila nejnovější píseň od Riot Games "Fire Again"?

Reklama

V Riot Games se do nedávné doby zaměřovali hlavně na svou MOBA hru League of Legends. Když ale vyšel Valorant, bylo jasné, že se chtějí trochu vyrovnat střílečce Counter-Strike. Valorant tak začal více pronikat do kompetetivní scény a spousta hráčů se pomalu začala přesouvat právě k němu. Nejnovějším přírůstkem do rodiny profíků byl navrátivší se Michael "Shroud" Grzesiek začátkem července. Přestože s týmem Sentinels na posledním turnaji utrpěl porážku, chce pokračovat dál.

Profesionální scéna Valorantu se tak stále rozrůstá víc a víc. Díky tomu vývojáři mohou tvořit stále šílenější a šílenější animace a události. Spoustu peněz vezme i animační tým, který se kromě hry stará i o vlastní videoklipy k písničkám.

Další z řady písniček od Riotu

Lidé v Riot Games vědí moc dobře, jak skvělá reklama jsou písničky. Proto každý rok přichází s hymnou světových šampionátů. Před několika lety to byla "Warriors" k šampionátu v League of Legends, minulý rok "Die For You" u Valorantu. Letos studio přichází s písní zvanou Fire Again, kde se objevuje několik hráčů z nejlepších světových týmů z Valorantu. Mezi postavy, které se v klipu objevují, patří hráč s přezdívkou mixwell za tým G2 Esports a Jacob "yay" Whiteaker z OpTic Gaming.

Vyšla nová hymna k šampionátu ve Valorantu s názvem Fire Again, fanoušci šílí

Nejsou to ale jen profesionální hráči, kteří nad písní skáčou radostí. Píseň sdílela i organizace FNATIC a rapperka a zpěvačka s přezdívkou Ashnikko, která se na Fire Again také podílela. Minulý rok hráči dostali živou verzi Die For You v podání Grabbitz a Zedda, kteří si s ní trochu pohráli a zrychlili ji. Pokud Riot udrží tradici, fanoušci uslyší Fire Again na letošním šampionátu ve Valorantu. Ten se bude konat od 2. do 18. září v Istanbulu, v jednom z největších měst Turecka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama