Vyšla zombie akce Days Gone, jak dopadly recenze?
Gaming Článek Vyšla zombie akce Days Gone, jak dopadly recenze?

Vyšla zombie akce Days Gone, jak dopadly recenze?

Filip Němeček

Filip Němeček

26. 4. 2019 14:25

Nová PlayStation 4 exkluzivita se vedle God of War nebo Horizon nezařadí.

Reklama

Od včerejška najdete v obchodech novou PlayStation 4 exkluzivitu Days Gone, která nabídne nelítostný otevřený svět plný zombií. Zatímco předchozí PlayStation 4 exkluzivity sbíraly vysoká hodnocení a ocenění (jako třeba God of War nebo Spider-Man), nové Days Gone dostává o poznání horší známky.

V době psaní činí metacritic.com skóre 72 bodů ze 100, ovšem tradiční velké weby většinou udělují výrazně nižší známky. Například GameSpot udělil pouze 5/10, recenze vytýká charakter hlavního hrdiny bez vývoje v průběhu hry, později repetitivní aktivity v otevřeném světě či vyprávění příběhu.

IGN udělilo 65/100, vyčítá hlavně slabší příběh, repetitivní mise. Chválí naopak zpracování hord zombií či akční přestřelky. Mrknout můžete také na stručnější recenzi od TheVerge, která chválí technické zpracování hry, ale opět vytýká příběh a zpracování hlavního hrdiny. Tato recenze skóre neobsahuje.

Britský Eurogamer hodnocení nedává, každopádně už v titulku hru obsahuje za mělkou kopii ostatních her s otevřeným světem. Poměrně vysoké hodnocení (78/100) udělil hře Game Informer, který chválí solidní gameplay základy, opět ale přidává výtky za příběh a otevřený herní svět,

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama