Výsledky Ballistix PUBG Duo Cupu
Esport PUBG Článek Výsledky Ballistix PUBG Duo Cupu

Výsledky Ballistix PUBG Duo Cupu

Robin Hegedus

Robin Hegedus

24. 10. 2018 13:10

O víkendu jsme pro vás uspořádali PUBG Duo turnaj! Jak tento turnaj dopadl?

Reklama

Společně s partnerem Ballistix jsme si o víkendu pro vás připravili PUBG Duo Cup ve FPP režimu. Účastníci tohoto turnaje si proti sobě zastříleli na mapě Erangel a Sanhok. Turnajem již tradičně provádělo komentátorské duo Nikolai "Mazarini" Lazarev a  Martin spajKK Beneš.

Tyto ceny si odnesli ti nejlepší?

A jak turnaj probíhal? Celkem 126 týmů bylo rozděleno do tří skupin, přičemž z každé skupiny postupovalo do finále TOP 12 dvojic. Nejlepší výkon v základních skupinách předvedl tým yabadabadu ve složení dodiiikkk a use_MKZ, kteří dokázali ze všech čtyř zápasů vyhrát hned tři. Bohužel ve finále se jim už tolik nedařilo.

Ve finále se ukázalo, že šlo jen o souboj dvou týmů, které měly před ostatními celky luxusní náskok. Řeč je o NemamVlasy Rebirth (Kejdoran a M1st1ck) a Vajecni Odstrelovaci (Odstrelovac a PiXeL1K). Rozhodla zejména třetí hra, kde se oba tyto celky potkaly v závěrečném TOP 2 souboji a právě první jmenovaný tým byl nakonec úspěšnější. Výborný výkon předvedl zejména Kejdoran, který si připsal nejvyšší udělené poškození a taktéž nejdelší kill. Výkonem v tomto turnaji ukázal, proč si zrovna jeho tým vybrala herní organizace eSuba.

Výsledky Ballistix PUBG Duo Cupu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama