Výsledky Ballistix PUBG Squad Cupu
Esport PUBG Článek Výsledky Ballistix PUBG Squad Cupu

Výsledky Ballistix PUBG Squad Cupu

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

13. 12. 2018 12:47

O víkendu se uskutečnil Ballistix PUBG Squad Cup o krásných 10 000 Kč. Které týmy byly úspěšné?

Reklama

Ve spolupráci s výrobcem pamětí RAM Ballistix proběhl o víkendu parádní turnaj ve hře PUBG ve FPP režimu pro Squady. Na tři nejlepší týmy čekala finanční odměna v celkovém prizepoolu 10 000 Kč! Nejprve se ale týmy musely probít skrz kvalifikace. Celkem čtyřiašedesát týmu bylo rozděleno do čtyř balíku, ze kterých postupovalo nejlepší čtyři týmy do finále. Kvalifikace i finále se hrály Bo4 formátem, přičemž dvakrát se týmy utkali na Erangelu a dvakrát na mapě Miramar. O komentování turnaje se postaral zkušený hráč a komentátor Nikolai "Mazarini" Lazarev. Na své si přišli také diváci na streamu - i pro ně měl Ballistix připravenou lákavou soutěž o 16GB RAM.

 

Posouváme se dál díky novému systému live statistik na Twitch.tv

Stream si diváci užili rozhodně naplno. Moc dobře si uvědomujeme, že PUBG je populární u velké části hráčské komunity, a proto se snažíme posouvat nejen samotné turnaje kupředu. Náš šikovný tým zapracoval na live aplikaci Twitch extention, která spolupracuje s in-game statistikami hry a je propojená s naším webem. Diváci na streamu tedy mohli vidět různé šikovné vychytávky, jako například:

  • Průběžně se na streamu objevují statistiky týmů z probíhajícího zápasu.
  • Streameři mají možnost si zobrazit během hry statistiky právě probíhajícího zápasu jednotlivých týmů i hráčů.
  • Twitch extention zobrazuje průběžné pořadí týmů ze všech skupin, bodové pořadí a udělený damage (poškození) týmu i jednotlivých hráčů.
  • Na streamu live najdete také killfeed týmů.

 

Jak probíhalo finále a který tým se ukázal v turnaji jako nejlepší?

Ve finále nechyběla většina předních českých týmů, tudíž už jen samotný seznam účastníku předpověděl kvalitní podívanou. Nejlépe se dařilo týmu Neophyte, kteří se každou hru umístili mezi nejlepšími pěti celky a odnesli si první místo s luxusním náskokem téměř dvou set padesáti bodů! Na druhém místě se díky posledním dvěma hrám umístil tým ECLOT.LYNX, zejména hráč sundej_boty předvedl excelentní výkon v koncovkách her (viz. přiložené klipy). Na místě třetím skončil tým eXtatus.

 

Jaká výhra padla do rukou těm nejlepším?

↑↑ Umístění dalších týmů najdeš v odkazu obrázku. ↑↑

 

A čím jsou RAM paměti našlapané?

Crucial Ballistix Sport LT 16GB DDR4 3000 RAM jsou vytvořeny pro hráče a nadšence do výkonu. Jde o velmi kvalitní a výkonné operační paměti, které se pyšní frekvencí 3000 MHz typu DDR4. Pochlubit se mohou také kapacitou 16GB (2x8GB).

 

A jeden klip na závěr, který ukazuje jak je riskantní řízení automobilu nebezpečné! Vezměte si z tohoto klipu ponaučením, ať nedopadnete podobně!  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama