Výsledky Broadcaster Royale
Esport PUBG Článek Výsledky Broadcaster Royale

Výsledky Broadcaster Royale

Robin Hegedus

Robin Hegedus

5. 9. 2018 11:02

Výsledky Broadcaster Royale najdete v našem článku! Jak si vedli Češi?

Reklama

Již dříve jsme vás informovali, že v americkém Seattlu proběhne finále PUBG turnaje Broadcaster Royale, ve kterém se hrálo o 300 000 dolarů a v samotném finále nechyběli ani čeští hráči.

Finále bylo rozděleno na lobby A a lobby B. V každé lobby bylo 40 týmů, ze kterých 20 týmů postoupilo do finále. V lobby A reprezentovaly českou výpravu tyto celky: Kings of Sosnovka (Mazarini, spajKK) a Dark Tigers (Zampeek, zuppaa). Z tohoto lobby do finále postoupil tým Kings of Sosnovka. Bohužel dvojici z Dark Tigers se nedařilo a na postup do finále nedosáhli.

V lobby B se představily tyto celky: Alza Gaming (oKKo, seniks), Czech This Out (Cobra, elwzoy). V této lobby se naším klukům dařilo, což znamenalo postup obou týmu do finále.

Výsledky Broadcaster Royale

Finále se hrálo formátem BO5 a na programu byly tyto mapy: 3x Sanhok, 1x Miramar, 1x Erangel.

Nejvíce se dařilo týmu Kings of Sosnovka, kteří se umístili na 6. místě a odnesli si 7 000 dolarů. Alza si původně měla odnést 5 000 dolarů, jenže dokázali taktéž vyhrát jednu hru (v kvalifikaci) a urazit nejdelší vzdálenost, což jim přineslo dalších 3 000 dolarů a celkově si odnáší 8 000 dolarů.

Nejméně se dařilo týmu Czech This Out, kteří skončili na 28. místě a odnáší si 2 000 dolarů!

Všem klukům gratulujeme za reprezentaci Česka v zahraničí, podle vyjádření Mazariniho by měla být další série tohoto turnaje v říjnu, proto doufáme, že uvidíme opět české týmy ve finále.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama