Výsledky CZC.cz CS:GO 5v5 Cupu #1
Esport CS:GO Článek Výsledky CZC.cz CS:GO 5v5 Cupu #1

Výsledky CZC.cz CS:GO 5v5 Cupu #1

Nicolas Heller

Nicolas Heller

29. 10. 2018 16:01

Výsledky CZC.cz CS:GO 5v5 Cup #1

Reklama

Na výsledcích prvního CZC.cz CS:GO 5v5 Cupu už se nic nezmění a nezbývá nic jiného než si představit vítěze. Finále turnaje, kterým vás provázel Deethane, nabídlo hned několik napínavých zápasů a nejlepší týmy si rozdělily slevové vouchery na nákup v online obchodě CZC.cz.

Finálovému klání předcházely dvě kvalifikace, ze kterých postoupily vždy dva nejlepší týmy. Z první kvalifikace je třeba vyzdvihnout výkony týmu HS ONLY, který přestřílel všechny své soupeře a ukořistil první místo. Spolu s ním si vstupenku do finále zajistilo také uskupení nazvané hehehehe. Při vyvrcholení druhé kvalifikace neponechal nic náhodě celek sippinkofola a o 6 kol přehrál tým Alfasquadra.

Jména finalistů tak byla zpečetěna, zbývalo jen rozhodnout, kdo si odnese cenu pro první místo. Skvělý start předvedl právě tým hehehehe, který v semifinále jasně dominoval a svou roli favorita následně potvrdil v souboji o první příčku, kde přehrál rivaly z Alfasquadry. Těm se bohužel nezadařilo ani v zápase o třetí místo, kde se museli sklonit před dobře hrajícími HS ONLY.

Ceny pro vítěze finále:

  • 1. místo: poukázka na nákup v online shopu CZC.cz: 800 Kč/hráč
  • 2. místo: poukázka na nákup v online shopu CZC.cz: 400 Kč/hráč

​​

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama