Výsledky CZC.cz League of Legends 5v5 série #1
Esport League of Legends Článek Výsledky CZC.cz League of Legends 5v5 série #1

Výsledky CZC.cz League of Legends 5v5 série #1

Nicolas Heller

Nicolas Heller

29. 10. 2018 15:55

Výsledky CZC.cz League of Legends 5v5 série #1

Reklama

Za doprovodu streamera a profesionálního komentátora Xnapyho si to minulý týden rozdali ti nejlepší z nejlepších ve finále série CZC.cz League of Legends 5v5 NightCupů. Kdo si nakonec podmanil Vyvolávačův Žleb?

Pro úspěšné dosažení na finále série bylo nutné umístit se na prvním nebo druhém místě v jedné ze dvou kvalifikací. V té první postupoval pavoukem velmi sebevědomě tým LUL, který nakonec první kvalifikaci zcela ovládl. Druhým postupujícím týmem se stali sympaticky hrající DarkStarPegasus. Kvalitní League of Legends jsme na CZC.cz twitch kanále mohli sledovat i ve druhé kvalifikaci, kde se o postup podělily týmy Meow for additional snacc a Ambition.

V dlouho očekávaném finále série pokračoval ve své suverénní hře tým LUL, který se probojoval až do samotného zápasu o první místo. Tam už je čekalo sebevědomé uskupení Ambition. Parta z LUL ve své hře nepolevila a soupeřův nexus poslala k zemi dvakrát po sobě, což znamenalo jasné vítězství. Z duelu o třetí místo vyšli lépe Meow for additional snacc a bramborová medaile tak zbyla na DarkStarPegasus.

Ceny pro vítěze finále:

  • 1. místo: poukázka na nákup v online shopu CZC.cz: 800 Kč/hráč
  • 2. místo: poukázka na nákup v online shopu CZC.cz: 400 Kč/hráč

​​

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama