Výsledky kvalifikace ZOWIE by BenQ LOBBY CS:GO turnaje
Esport CS:GO Článek Výsledky kvalifikace ZOWIE by BenQ LOBBY CS:GO turnaje

Výsledky kvalifikace ZOWIE by BenQ LOBBY CS:GO turnaje

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 3. 2019 04:46

Kvalifikace do ZOWIE by BenQ LOBBY CS:GO 5v5 nedávno dospěly ke konci. Kdo postoupil do Zlína?

Reklama

Projekt studentů Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati za podpory ZOWIE by BenQ nedávno dospěl ke konci kvalifikační fáze. Ta se těšila hojné účasti a zabojovat o slot v online finále si přišlo 44 týmů, které se proti sobě postavily v populárním titulu Counter-Strike: Global Offensive. Pouze dva nejlepší týmy se však představí na offline finále ve Zlíně v sobotu 9. 3. 2019 na zmíněné fakultě.

Kvalifikace do ZOWIE by BenQ LOBBY CS:GO 5v5 online finále se uskutečnily hned dvě a v každé z nich se z postupu mohly radovat první čtyři týmy. Těmi úspěšnými byly v tomto případě Iron Branch, TeamWopo, COWBOYS_, Ty máš ale pěknou Bundičku, SPS ZLIN, PosílámPozdravdeaaaad outsideopičie mozečky.

Poněkud svérázně si už od prvních kol počínaly především deaaaad outsideIron Branch. Ačkoliv možná právě oni nebyli v očích diváků na streamu favority, podařilo se jim projít i skrze semifinále, kde si oba celky poradily se svými soupeři, kterým nenechaly ani jednu mapu. Vydobyly si tak cestu do Zlína na velkolepé finále, kde si celkem rozdělí 20 000 Kč. Větší kus koláče si samozřejmě ukrojí vítěz celé akce, na toho čeká většinový podíl z prizepoolu a to 15 000 Kč.

Kromě několika esportových duelů bude na diváky na místě čekat také ZOWIE stánek, kde bude možné vyzkoušet si prvotřídní ZOWIE monitory nebo třeba herní myši. Porovnávat monitory budete moci mezi dvěma modely, konkrétně XL2411P a XL2546.

Sleduj offline Grand Finále živě na Twitch.tv!

Pokud tvoje cesty nevedou zrovna přes Zlín, nemusíš mít strach. Živě vysílaným Grand Finále na Twitch.tv tě provedou zkušení komentátoři Lelek a Shadye!

Servery do turnaje poskytuje Fakaheda.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama