Výsledky kvalifikací Predator PUBG Squad Cupu
Esport PUBG Článek Výsledky kvalifikací Predator PUBG Squad Cupu

Výsledky kvalifikací Predator PUBG Squad Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

20. 2. 2019 17:14

Predator PUBG Squad Cup je turnaj nabitý tím nejkvalitnějším PUBG a už za pár dní dospěje ke svému vyvrcholení.

Reklama

Predator PUBG Squad Cup je turnaj nabitý tím nejkvalitnějším PUBG a už za pár dní dospěje ke svému vyvrcholení. Kvalifikace se staly pouhou vzpomínkou a před námi je velkolepé grandfinále, které jsme si (stejně jako celou sérii) nachystali společně s Acer Predator. A bude rozhodně o co hrát, na ty nejlepší čekají prizemoney v hodnotě 20 000 Kč. Pokud jste zrovna vy nepostoupili, tak nezoufejte, o grandfinále ochuzeni rozhodně nebudete. Živě na twitchi budou připraveni naši komentátoři, kteří vás celou událostí provedou.

Výsledky kvalifikací Predator PUBG Squad Cupu

Abychom mohli očekávané finálové klání zahájit, musíme si nejprve představit všechny zúčastněné. První překážkou k finanční odměně týmům byly čtyři kvalifikace o 64 slotech. V těch měly týmy stále poněkud jednoduchý úkol a to dostat do finálové části kvalifikace otevřené pro 32 z nich. A právě tam došlo k lámání chleba. Místo v grandfinále bylo připraveno pouze pro 4 týmy z každého jednoho kvalifikačního finále. Souboje to byly intenzivní a někdy o postupujících rozhodovalo jen pár jednotek bodů. Komu se tedy podařilo dokráčet až k branám grandfinále? 

Výsledky kvalifikací Predator PUBG Squad Cupu

Konzistentní výkon v první kvalifikaci balíku A předvedli hráči eEriness a postup z prvního místa jim tak byl příjemnou odměnou. Zcela opačným případem byl druhý postupující z první kvalifikace, tým 2hz. Ten ve finálové části zaspal druhou i třetí hru a deficit se mu podařilo dohnat až na poslední chvíli. V balíku B nedali soupeřům k úspěchu přičichnout suverénní Gunrunners a dobře připravený eXtatus.

Druhá kvalifikace a balík A přinesl jednoznačné první místo pro tým Back to the lobby. Druhý postupující to tak jasné neměl a mezi druhým a třetím místem nastal rozdíl pouhých 12 bodů. Těmi šťastnějšími nakonec byli střelci z Team Resistance. V balíku B pak s přehledem triumfovali VIKURVI následovaní The Gunners.

V pořadí třetí a stále ne poslední kvalifikace vynesla do grandfinále nejprve v balíku A tým, jež si hrdě říká 4 Muškety skilleři a domácí stálici Trust_Universe. Napresovaný balík B hlásil po svém ukončení velmi těsné skóre na prvních třech pozicích a to 776, 759 a 742 bodů. Chuť si zprvu museli nechat zajít hráči Online Vision Gaming, protože právě jim patřila až třetí příčka, zatímco postup padl do rukou týmům Evolution Gaming a nEophyte. Evolution Gaming však byli později diskvalifikováni a Online Vision Gaming se do postupující dvojky nakonec vlezli.

Smrtka s kosou už netrpělivě vyčkávala u dveří všech nekvalifikovaných týmů a přišla poslední možnost okusit atmosféru grandfinále Predator PUBG Squad Cupu. V balíku A se šance chopili NecroRaisers a tým nesoucí název BezOrganizace. Na druhé straně barikády ovládl balík B tým s příhodným názvem FULL FOCUS FAST WIN, jež celkově nasbíral 1288 bodů. Jako poslední si postup pojistili BloodyDevils.

Společně děkujeme partnerovi turnaje, společnosti Predator

Pořiď si teď exkluzivní vybavení značky Predator, jejíchž ambasadorem je komentátor, komunitní ambasador a streamer Nikolai "Mazarini" Lazarev.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama