Výsledky kvalifikací ZOWIE by BenQ PUBG Squad ligy
Esport PUBG Článek Výsledky kvalifikací ZOWIE by BenQ PUBG Squad ligy

Výsledky kvalifikací ZOWIE by BenQ PUBG Squad ligy

Nicolas Heller

Nicolas Heller

23. 5. 2019 14:47

Výsledky kvalifikací ZOWIE by BenQ PUBG Squad Ligy.

Reklama

Kvalifikace do Grand Finále jedné z nejoblíbenějších domácích PUBG lig jsou u konce. Díky tomu zná ZOWIE by BenQ PUBG Squad Liga šestnáctků těch nejlepších týmů, které se proti sobě postaví v boji o profesionální herní monitory a perfierie od ZOWIE by BenQ v hodnotě neskutečných 80 000 Kč!

Grand Finálovým turnajem vás už 25.5. provedou ambasadoři PUBG turnajů a zkušení komentátoři Nikolai "Mazarini" Lazarev a Martin "spajKK" Beneš

Dohromady se do čtyř kvalifikací zapojilo více jak 200 týmů a diváci tak mohli opět sledovat to nejlepší PUBG, které jen může naše scéna nabídnout. Každá kvalifikace rozhodla o čtyřech postupujících do Grand Finálové šestnáctky. Náhodě nic neponechali hned v první kvalifikaci hráči domácích klubů Inside Games, Gunrunners a Gromatic Esports doplněni o celek nesoucí název Hořčiče, který si postup zajistil rozdílem jediného bodu.  

V druhé kvalifikaci pomohl jeden bod k postupu také týmu Trust Universe. Ten skončil ve skupině B na druhém místě za uskupením Backstab. Skupinu A naopak bez větších problémů ovládly týmy NemamVlasy a FULL FOCUS FAST WIN.  

Třetí kvalifikace patřila také velmi dobře známým českým organizacím. Hladký postup do Grand Finále si vystříleli BDSka, eXtatus, eSuba a Vikingekrig Esports. Poslední možnou šanci mezi elitu v podobě čtvrté kvalifikace využili o týden později Dirty Contest, Team Clade, eEriness a v neposlední řadě také Revital Gaming.

 

Sleduj ZOWIE by BenQ PUBG ligu online na Twitch.tv

Na ostřílené streamerské duo se můžete těšit i tentokrát. Grand Finále vás 25.5. provedou Nikolai "Mazarini" Lazarev a Martin "spajKK" Beneš na kanále twitch.tv/spajkk.

Na vítěze čekají parádní ceny!

Nejlepší hráči si odnesou luxusní harwarové kousky:

  1. místo - 4× monitor XL2546 s technologií Dynamic Accuracy: Sniž zpětný ráz, udeř a miř přesně!
  2. místo - 4× klávesnice Celeritas II
  3. místo - 4× myš a podložka dle vlastního výběru

 

PUBG turnaje s Mazarinim každý víkend pouze na Grunex.com!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama