Výsledky OMEN Arcade PUBG Squad Cupu
Esport PUBG Článek Výsledky OMEN Arcade PUBG Squad Cupu

Výsledky OMEN Arcade PUBG Squad Cupu

Robin Hegedus

Robin Hegedus

26. 7. 2018 14:25

Včera se odehrál OMEN Arcade PUBG Squad Cup, kdo si odnáší zájezd na Gamescom?

Reklama

V neděli 22.7. 2018 proběhlo grand finále OMEN Arcade PUBG Squad Cupu. Ze dvou kvalifikací, na které se přihlásilo skoro 200 týmu, se 16 nejlepších celků probojovalo do grand finále. To se hrálo formátem BO5 a hlavní cena pro vítězný squad byl zájezd na Gamescom v Kolíně nad Rýnem. A jak tedy týmy dopadly? 

Výsledky OMEN Arcade PUBG Squad Cupu

Po velice napínavých hrách si vítězství a tedy zájezd na Gamescom odnáší tým LEGITDEFAULT. Na první pohled se může zdát, že kluci vyhráli s luxusním náskokem, ale až do poslední hry neměli nic jisté. Pokud vás zajímá průběh jednotlivých her, doporučuji se podívat na záznam her:

 

S kapitánem vítězného týmu jsme si pro vás připravili rozhovor:

Ahoj Pixele , gratuluju k vítězství! Mohl bys nám nejdříve představit svůj tým?
Ahoj Hegy, náš tým se začal formovat tak dva týdny zpět. Se Schlupyym jsme již delší dobu přemýšleli o založení nového týmu, který by byl schopný konkurovat české a i evropské scéně. Posléze jsme vybrali Doubla a začali se koukat po čtvrtém spoluhráči. Nakonec nám nejlépe vyšel DumboCZ, který s námi odehrál Grandfinále a pomohl nám k prvnímu místu.
Jak dlouho spolu hrajete? 
V aktuální podobě působíme od 17. 7., tedy necelý týden.
 
Výsledky OMEN Arcade PUBG Squad Cupu
 
Hlavní cenou byl zájezd na Gamescom. Jak se jako tým těšíte na tento zájezd? Měli jste již možnost být/hrát na podobné akci?
Nikdo z nás zatím nebyl na herní akci takovéhoto rozměru, tudíž se neuvěřitelně těšíme a určitě si náš první týmový sraz užijeme.
Co říkáte na organizaci a kvalitu turnaje?
Organizace turnaje proběhla na jedničku. Kromě jedné maličkosti v kvalifikaci, kdy si chtěl zakladatel customky taktéž zahrát, leč se zapomněl domluvit s týmem a tudíž vznikl menší delay, který jsme využili k naobědvání se.
Uvítali byste podobné squad turnaje i v budoucnu?
Po Squad turnaji byla velká poptávka, tudíž to byla po delší době vítaná změna a kvalita týmů tomu rovněž i odpovídala. Očekával jsem trošku jiné rozdělení TOP 6 pozic a upřímně jsem ani nevěřil tomu, že první místo bude právě naše.
Chtěli byste na závěr něco dodat?
No, nezbývá než poděkovat všem, kteří nám věřili, vsadili na nás své fragy a fandili nám v průběhu turnaje! V případě, že byste chtěli sledovat naše snažení, tak veškeré novinky se dozvíte na streamech https://www.twitch.tv/pixel1k a https://www.twitch.tv/d0ublle_ a nebo https://www.facebook.com/pixel1k/.  

Všem týmům děkujeme za účast. Své názory a postřehy k turnaji nám určitě můžete napsat do komentářů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama