Výsledky Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu
Esport WoT Článek Výsledky Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu

Výsledky Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

18. 3. 2019 17:23

Velkolepé Grand Finále Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu zná vítěze!

Reklama

Velkolepé Grand Finále Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu jste si mohli vychutnat v pátek 15.3. za doprovodného komentáře zkušeného tankisty Martyho na jeho twitch kanále. Celou sérii, kterou jsme vám přinesli společně s Acer Predator, jste mohli sledovat poslední tři týdny vždy v pátek. Kompetitivní World of Tanks a s ním i akcí nabité zápasy se nám vrátily po dlouhé pauze a přední domácí hráči konečně mohli ukázat, co za poslední dobu zvládli natrénovat.

Motivace hráčům určitě nechyběla. Dohromady si totiž rozdělili 10 000 Kč a díky podpoře od WarGaming také 20 000 zlaťáků.

Suverénními výkony začali v prvním kole playoff především PerníčekLovers a Sakal Kosmo a 3 veteráni, když své čtvrtfinálové protivníky rozstřílely v jednoznačném poměru 3:0. Tuhé boje se svými oponenty naopak svedli DyckyMost a eXots 5v5, kteří na postup do semifinále potřebovali maximální počet možných zápasů. 

V pavouku se proti sobě pak postavily týmy v následujícím rozložení: PerníčekLovers narazil na eXots 5v5Sakal Kosmo a 3 veteráni se museli vypořádat s DyckyMost. To se jim nakonec (ač s těsným skóre 3:2) podařilo a vybojovali si postup do finále, kde na ně už čekali dobře známí PerníčekLovers.

Lepší mušku v samotném závěru opět předvedli Sakal Kosmo a 3 veteráni. A přes to, že jsme sledovali opět velmi vyrovnanou sérii, tým PerníčekLovers nakonec povečeřel menší sousto z koláče. V boji o třetí místo nezaváhala skupina, hrdě si říkající DyckyMost.

Co si odnesli ti nejlepší z Grand Finále Predator Grunex WoT 5v5 Winter Cupu?

Pos. Tým Cena
1. Sakal Kosmo a 3 veteráni 6 000 Kč + 7 000 goldů/tým
2. PerníčekLovers 4 000 Kč + 5 000 goldů/tým
3. DyckyMost 2 000 goldů/tým

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama