Výsledky SteelSeries PUBG Regional Cupu
Esport PUBG Článek Výsledky SteelSeries PUBG Regional Cupu

Výsledky SteelSeries PUBG Regional Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

16. 4. 2019 13:32

SteelSeries PUBG Regional Cup hostil ty nejlepší hráče ze všech koutů České republiky a Slovenska.

Reklama

V sobotu jsme mohli být svědky prvního regionálního PUBG turnaje u nás. SteelSeries PUBG Regional Cup hostil ty nejlepší hráče ze všech koutů České republiky a Slovenska a přinesl zase nový vítr do plachet zajetých PUBG formátů. Reprezentace jednotlivých regionů se vydaly do boje za svá domovská města a vesničky. A jak to celé dopadlo?

Hráči dostali možnost osahat si nové bodování, které oceňuje agresivnější hru, a o napínavé akce jsme nouzi skutečně neměli. Turnaj otevřel výjimečným výkonem Středočeský region, který na soupeřích vystřílel 11 killů a přidal i první místo. S 21 body se tak ujal vedení Regional Cupu. Do první mapy vstoupil dobře také tým Praha BLUE a reprezentanti Pardubického regionu.

Bohužel to pro Středočechy byl jeden z posledních důvodů k radosti. S postupem času začali vystrkovat růžky hráči hrající za barvy Jihočeského regionu. Cestu za úspěchem nastartoval NBX_Vynfo už ve druhé mapě skrze kterou se sice většinu času proplazil, tečku za ní však udělal velkolepou. Skvěle si vyhlédl souboj Libereckého a Plzeňského regionu a v ten správný čas a na správné místo poslal parádním hodem svůj granát. Potom už zbývalo jen dorazit přeživší a dílo bylo dokonáno.

Neuvěřitelně vyrovnaný Regional Cup nabídl zazářit každé kolo jinému týmu. Důležitá je však konečná tabulka a ta byla na předních pozicích velmi vyrovnaná. Třetí místo obsadili hráči Jihomoravského regionu, kteří si drželi vyrovnaný výkon během celého turnaje a v poslední mapě navíc přidali parádních 21 bodů. Druhé místo si zajistil Ústecký region, který zaostal o pouhé 3 body za vítěznými Jihočechy!

Bramborová medaile a perlička na závěr patří hráčům Moravskoslezského regionu. Těm se ani přes veškerou snahu nepodařilo knock...kn...kno...knocknout soupeře.

 

Soutěž o herní podložku SteelSeries QcK+

O tři herní podložky SteelSeries QcK+ jste si mohli zasoutěžit přímo na streamu a jedna byla přichystána pro šťastlivce, který hlasoval v naší webové anketě. Tím šťastlivcem se stává uživatel s přezdívkou Martinkopec. Gratulujeme všem vylosovaným a těšíme se na příští soutěž!

 

Bohatá odměna pro vítěze

Jihočeši se mohou radovat z parádních herních sluchátek SteelSeries Arctis 5 s ultralehkým designem a praktickým mikrofonem doplněné o herní podložku SteelSeries QcK+ PUBG Miramar Edition.

Hráči Ústeckého regionu si vydobyli vysoce kvalitní herní myš SteelSeries Rival 310 s 1:1 Esport optickým senzorem TrueMove3 a odměněni budou také herní podložkou SteelSeries QcK+ PUBG Erangel Edition.

 

Zajímají tě novinky, zajímavosti z PUBG? Dej lajk na facebook.com/PUBG.Komunita Nebo snad hledáš hráče a chceš se pravidelně chlubit svými killy? Připoj se k FB Skupině facebook.com/groups/PUBG.Komunita

 

Každou sobotu PUBG turnaj na našem webu!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama