Výsledky Zowie by BenQ Squad ligy
Esport PUBG Článek Výsledky Zowie by BenQ Squad ligy

Výsledky Zowie by BenQ Squad ligy

Robin Hegedus

Robin Hegedus

10. 9. 2018 14:57

Zowie liga zná své vítěze! Kdo tento turnaj vyhrál?

Reklama

V sobotu 8.9. 2018 se uskutečnilo finále Zowie ligy. Po více než měsíci věnované kvalifikacím se šestnáctka nejlepších týmů probojovala do finále. Hry byly vskutku úžasné, o vítězi rozhodla až poslední hra. Někteří hráči taky předvedli parádní akce!

Samotné finále bylo velice napínavé a ze všech soutěžících týmů mohl vyhrát kdokoliv. Šest odehraných her zaznamenalo pět různých vítězů. Vítězem Zowie ligy se stal nakonec chorvatský tým Zagreb 360 Gaming, který sice nedosáhl na jediné vítězství, ale zejména díky jednomu druhému místu a třem čtvrtým místům dokázal celému grandfinále kralovat. Připsali si taky 38 fragů. Na druhém místě se umístil tým gUCCI gANG PUBG, který jako jediný tým dokázal vyhrát dvě hry, jenže tito hráči nedokázali udržet tak konzistentní výkony a v souboji o první místo prohráli o 17 bodů. Na bronzové příčce se umístila AlzaGaming a to zejména díky Squirtlexové poslední hře, kdy předvedl parádní 1vs3 situaci!

Výsledky Zowie by BenQ Squad ligy

Konečné pořadí:

Pokud jste o finále přišli, nezoufejte. Na Maziho kanále se můžete podívat na záznam celého vysílání!

Squirtlex a jeho parádní 1vs3 akce!

Kromě squirtlexovy akce je třeba také zmínit povedené playe jako P3tronasss z 2Hz a jeho 1vs3 proti Inside Games, nebo Frodbal z Rowdy se svými granáty, které zlikvidovaly tým Yikes a tím také jejich šanci na vítězství v grandfinále.

 

Doufáme, že se vám finále líbilo a určitě nám dejte vědět, zda by se vám líbily podobné dlouhodobější turnaje do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama