Vyšlo akční RPG It Lurks Below od tvůrce Diabla
Gaming Článek Vyšlo akční RPG It Lurks Below od tvůrce Diabla

Vyšlo akční RPG It Lurks Below od tvůrce Diabla

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

1. 6. 2019 12:42

Aneb co vznikne, když spojíte Terrarii a Diablo.

Reklama

David Brevik, kterého především znáte jako tvůrce Diabla, si v roce 2016 založil své vlastní nezávislé studio Graybeard Games (hádejte, podle čeho vznikl název), a pustil se do vývoje plošinovky, která si vzala trochu z her Terraria a již zmiňovaného Diabla. Tím vzniklo survival akční RPG It Lurks Below, které je nyní k dostání na Steamu.

Ve hře máte možnost si vybrat jednu z osmi postav a vytvořit si tak vlastního hrdinu. S ním se vydáte probádat náhodně generované dungeony, kde vás neminou souboje s obyčejnými nestvůrami i odolnějšími bossy, ze kterých získáte vybavení pro vylepšení vašich postav. Také nebude chybět ani zvyšování vlastností postav a talentový strom. Ve hře budete mít na výběr i ze čtyř herních stylů - Creative, Descent, Survival, Hardcore. Navíc si zde můžete i budovat vlastní město, ale možnosti zásob i typů budov si musíte postupně odemykat (pokud se nerozhodnete hrát Creative mód).

Tahle 2D plošinovka zatím sklízí velmi kladná hodnocení na Steamu, uvidíme postupem času, jestli si laťku udrží. Podívejte se na trailer níže.

It Lurks Below je k dispozici přes Steam od 29. května 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama