Vyšlo kontroverzní Fortnite Battle Royale
Gaming Článek Vyšlo kontroverzní Fortnite Battle Royale

Vyšlo kontroverzní Fortnite Battle Royale

Vojtěch Sahula

Vojtěch Sahula

28. 9. 2017 12:17

Kontrovetní Fortnite Battle Royale je konečně tady

Reklama

Fortnite Battle Royale, hra která vznikla na motiv dnes velmi populárního PUBG (ze 100 hráčů vzejde pouze jeden přeživší) a způsobila mnoho vrásek na čele samotným vývojářům PUBG ze studia Bluehole, je nyní dostupná a to naprosto zdarma pro každého. Nejnovější 1.6.3 update přináší možnost hraní ve dvojicích nebo čtveřicích, tři nové zbraně, řadu vylepšení a opravy nějakých těch chyb. Mód čtyřčlenných družstev je již dostupný, na dvojice si budeme muset ještě počkat, než zde bude dostatek hráčů pro oba módy. Do týmu můžete zvát přátele klasicky z vašeho seznamu přátel, jak jste zvyklí nebo můžete vyhledat jejich jméno přímo ve hře.

Vyšlo kontroverzní Fortnite Battle Royale

Další podstatné/užitečné informace:

  • Když ztratíte všechny životy, tak pouze spadnete na zem a vaši spoluhráči mají jen určitý čas na vaše oživení.
  • Informace o vašich spoluhráčích můžete sledovat skrze HUD, vidíte zde například životy nebo jejich štíty.
  • Využívejte mapu na označování různých bodů, které může vidět váš tým a zobrazí se na vašem kompasu. 
  • Friendly fire je zapnutý, takže si dávejte pozor, kam střílíte. Záměrným zabijením spoluhráčů porušujete pravidla a můžete si vysloužit ban.

Nový update také přináší tzv. "Supply Drops", které občas proletí a vyhodí bednu se zbraněmi a dalším užitečným vybavením. Nová "Scoped Assault Rifle" je hodně podobná základnímu modelu s tím rozdílem, že má scope. Její nejlepší využití je na střední nebo dlouhou vzdálenost, zatímco "Tactical Submachine Gun" je drsně vypadající kousek s obrovskou kadencí, který se hodí spíše na střední vzdálenost. Třetí a poslední nová zbraň je "Zapotron", která dokáže vypálit malé dávky elektrických výbuchů, anebo jeden velký výbuch, ale mějte na paměti, že munice pro tuto zbraň je velice omezená. Pro ty co by si chtěli hru vyzkoušet, tak ji naleznete zde. Poté si udělejte si vlastní názor, jak moc je tato hra podobná PUBG.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama