Vývoj remaku Star Wars: KOTOR pokračuje
Gaming Článek Vývoj remaku Star Wars: KOTOR pokračuje

Vývoj remaku Star Wars: KOTOR pokračuje

Josef Ventrča

Josef Ventrča

28. 5. 2023 17:54

Nechť vývoj provází Síla.

Reklama

Před téměř dvaceti lety se Star Wars: Knights of the Old Republic zapsal do herní historie, a zároveň si získal srdce mnoha hráčů. Dosud se o něm mluví jako o nejlepší videoherní adaptaci populárního univerza George Lucase. Není tedy divu, že spousta fanoušků volá po modernizaci akčního titulu s rytíři Jedi. Společnost Embracer Group vlastnící práva na tuto značku nyní naznačila, že přání se jim někdy vyplní.

Server Insider Gaming s odkazem na zveřejněnou výroční zprávu uplynulého fiskálního roku zjistil, že blíže nespecifikované interní studio aktuálně pracuje na předělávce Star Wars: KOTOR. Dále se v prohlášení uvedlo, že hra vyjde jako časová exkluzivita na PlayStation 5, a později pak i na PC, což jsou informace, které se věděly již po první ukázce. Nic dalšího o tomto titulu však již nebylo možné vyčíst. Zpráva ale ještě obsahovala sekce týkající se tvorby nového dílu Tomb Raider, Warhammer 40 000: Space Marine II, Remnant 2 a Ride 5. Zpráva pak obsahuje i informace o hospodaření společnosti Embracer Group, a také dceřiných firem.

Po mnoha letech spekulací o remaku Star Wars: Knights of the Old Republic se na PlayStation Showcase v roce 2021 objevil krátký teaser, který nic bližšího neukázal, ale aspoň potvrdil, že se na něm skutečně pracuje. Rozhodně taky všem fanouškům udělal radost. Teď je otázkou, jak dlouho se bude muset čekat, než tvůrci ukáži další záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama