Vývojáři Escape from Tarkov dostali ban na Twitchi
Zajímavosti Článek Vývojáři Escape from Tarkov dostali ban na Twitchi

Vývojáři Escape from Tarkov dostali ban na Twitchi

Adam Král

Adam Král

5. 1. 2023 11:06

Vývojářům Escape from Tarkov se zrovna nedaří a začátkem roku obdrželi druhý ban na Twitchi.

Reklama

Na začátku nového roku se vývojáři Escape from Tarkov, Battlestate Games, vydali na Twitch, aby strávili nějaký čas interagováním s fanoušky. Vše vypadalo naprosto normálně, a to až do doby, kdy po ukončení vysílání dostali suspendaci za porušení pravidel platformy. Protože se ale jedná o Twitch, důvod banu můžeme jen spekulovat. Za zákazem ale může stát více věcí, kterých se tvůrci ten den dopustili.

Většina diváků referuje na jeden určitý moment ve vysílání, kdy skupina vytáhla airsoftové zbraně, které jsou bohužel nerozpoznatelné od těch reálných. To by tak znamenalo, čistě technicky, porušení jednoho z nejdůležitějších pravidel, a to sice nevykonávat žádné nebezpečné akce. Míření airsoftovými zbraněmi by tak jistou formu nebezpečí mohlo symbolizovat. Další možností je přítomnost alkoholu a urážky jednoho z diváků v ruském jazyce.

Protože tvůrci dostali ban, žádné záznamy se bohužel nedochovaly a my tak můžeme jen spekulovat. Tvůrci se k tomu na svém Twitteru nevyjádřili. Není to ale poprvé, co Battlestate Games obdrželi suspendaci na platformě. Poprvé se tak stalo pár let zpátky, v době, kdy vysílali a jeden z vývojářů si ke spánku přiložil nenabitou pistoli a vystřelil, což je hrubé porušení zmíněného pravidla výše.

Studio se stále může pyšnit statusem partnera platformy, a tak je zde dost velká šance, že ban bude někdy odstraněn. Kdy je ale tou pravou otázkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama