Vývojáři Marvel's Avengers nás blíže seznamují s Black Widow
Gaming Článek Vývojáři Marvel's Avengers nás blíže seznamují s Black Widow

Vývojáři Marvel's Avengers nás blíže seznamují s Black Widow

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

24. 9. 2019 15:42

Připravte se na tuhle zrzku tím, že se mrknete na Twitter.

Reklama

Vývojáři z Crystal Dynamics si pro nás přichystali další okénko k nahlédnutí do připravované akční adventury Marvel's Avengers. Tentokrát máme možnost se podívat na růži mezi trny - Black Widow, která bude jednou z pěti hratelných postav. Na svém oficiálním twitterovém účtu sdíleli sestříhané gameplay video z Gamescomu 2019 s touhle smrtelně nebezpečnou zrzkou rozšířené o spoustu informací v dalších příspěvcích, abychom se s ní mohli blíže seznámit.

Natašin výcvik a schopnost zůstat v klidu za jakékoliv situace jsou doplněny řadou zařízení, pomůcek, zbraní a útoků pro každý scénář, a to včetně různých granátů, druhů munice, přitahovacích háků, omračujících obušků a samozřejmě jejího ikonického Widow's Bite!

Na Twitteru se ale především rozepsal o bývalé agentce KGB vedoucí combat designer Vince Napoli, který vysvětluje, jak komplexní postavou bude, takže naučit se za ni hrát nebude žádná procházka růžovým sadem. Oproti takovému Hulkovi se prostě nerozběhnete bezhlavě do davu nepřátel se snahou všechny zadupat do země, ale budete se muset obrnit trpělivostí a využívat strategického myšlení.

Black Widow je vskutku komplexní a nuanční postava, takže dává smysl, že její hratelnost a mechanismy jsou designovány takovým způsobem, který doplňuje tyto aspekty její povahy. Jde o způsoby, jenž jsou vhodné pro trénovaného zabijáka. Bojové techniky jsou především o vynalézavosti a využívání slabin nepřítele. Ať už zaútočíte na nepřátele zezadu nebo jej omráčíte, povedete to k jeho rychlému složení. Hraní za Black Widow je o efektivitě.

Marvel's Avengers je zatím ve vývoji pro PC, Playstation 4, Xbox One a Google Stadia. Datum vydání je stanoven na 15. května 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama