Vyzkoušejte si Fallout 4 a další tituly zdarma
Hry zdarma Článek Vyzkoušejte si Fallout 4 a další tituly zdarma

Vyzkoušejte si Fallout 4 a další tituly zdarma

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

4. 2. 2018 01:04

Na Steamu si nyní můžete vyzkoušet hned tři různé tituly zdarma, jedním z nich je Fallout 4.

Reklama

 

Vyzkoušejte si Fallout 4 a další tituly zdarma

 

Pokud jste nevyužili prodlouženého víkendu a stále nevíte, co budete v nadcházející den volna dělat, máme pro vás zajímavý tip. Bethesda ve spolupráci s Valve připravili pro hráče akci, skrze kterou si na Steamu můžete vyzkoušet více než dva roky staré RPG Fallout 4. Hrát zdarma můžete až do nedělních 19 hodin.

Až do 12. února je zároveň na hru udelěna 50% sleva, takže vás její případné pořízení přijde na 14,99 €, což je v přepočtu 380 korun. Nahraný postup se vám do zakoupené verze přenese.

A co když vás Fallout 4 neláká? Nejde o jediný titul, který si můžete bezplatně vyzkoušet. K dispozici jsou také  Alphabear: Hardcover Edition a Rock of Ages 2: Bigger & Boulder. Stejně i na tyto tituly jsou udělené dočasné slevy 50 %.

Zároveň připomínáme právě probíhající soutěž, kterou pro naše fanoušky na Grunexu pořádáme. Stačí správně zodpovědět v soutěžní otázce a zařadit se tak do slosování, ze kterého při troše štěstí můžete odejít právě s digitální kopií hry Fallout 4 pro Steam. Více informací najdete v tomto článku. Soutěž probíhá do nedělních 20 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama