Vyzkoušejte si Hunt: Showdown na víkend zdarma
Hry zdarma Článek Vyzkoušejte si Hunt: Showdown na víkend zdarma

Vyzkoušejte si Hunt: Showdown na víkend zdarma

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 6. 2019 15:07

Akce běží do pondělního večera.

Reklama

Crytek v rámci vydání nového updatu 6.1 zpřístupňuje svou kompetetivní PvP bounty hunter hru Hunt: Showdown na víkend (a kousek) zdarma. Akce běží na Steamu od včerejšího dne až do pondělních 19:00.

Hunt: Showdown je multiplayerová first-person hra, kde se hráči ujmou role bounty huntera. Jejich úkolem je zabít bosse a získat z něj odměnu. Tu poté musí odnést do předem určeného místa. Pokud se jim vše podaří, získají pořádný balík peněz. Crytek si ale neuvěřitelně vyhrál se zvuky a prostředím, Hunt: Showdown tak může působit až hororovým dojmem a nepřátele na sebe můžete nalákat i tím, že pod vámi praskne větvička či od vás odlétne hejno ptáků.

Donedávna se ve hře nacházeli dva bossové - pavouk a řezník. Nově se k nim přidává i démonické stvoření, které mění podoby a dokáže se velmi rychle přesouvat po svém doupěti. Update 6.1 přináší i několik nových zbraní, pastí a knihy s příběhem. Hunt: Showdown se nedá přirovnat k žádné hře, kterou jste kdy viděli, a dá se říct, že stanovuje svůj vlastní žánr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama