Vyzkoušejte si nové DLC ke hře Steep zdarma
Hry zdarma Článek Vyzkoušejte si nové DLC ke hře Steep zdarma

Vyzkoušejte si nové DLC ke hře Steep zdarma

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

28. 11. 2017 16:32

Rozšíření Road to the Olympics ke hře Steep si můžete vyzkoušet zdarma až do pondělí.

Reklama

 

Vyzkoušejte si nové DLC ke hře Steep zdarma

 

Francouzská společnost Ubisoft patří mezi ty vývojáře, kteří rádi uvolňují k vyzkoušení jednak celé hry, nebo jen jejich části. A nyní, již po několikáté, se tak znovu stane u zimní sportovní hry Steep. Tentokráte však nepůjde o trial na hru jako takovou, nýbrž na nové rozšíření Road to the Olympics.

Jak už jste asi z názvu odhadli, jde o rozšíření související se zimními olympijskými hrami, které se budou konat v jihokorejském Pchjongčchangu v únoru příštího roku. A právě do těchto horských končin se v novém rozšíření podíváme. Samotná beta DLC balíčku Road to the Olympics startuje dnešním dnem a potrvá až do pondělí 4. prosince. Vyzkoušet si hru můžete na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Otevřená beta hráčům zpřístupní hned pětici odlišných výzev, přičemž dvě z nich Downhill a Big Air Olympic, které se konají na mapě Jižní Koreji. Zbylé tři vás zavedou do Japonska a jedná se o jednoduché výzvy pro snowboard. Pokud vás rozšíření zaujme, oficiálně vychází 5. prosince po skončení testování. Případně si jej už nyní můžete předobjednat na Steamu za cenu 29.99 € (760 korun).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama