Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu
Gaming Článek Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu

Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu

Thundarr

Thundarr

29. 4. 2019 15:46

Pokud jste fanoušci Diablovek, měli by jste zpozornět, společnost Wargaming zkouší nové akční RPG.

Reklama

Dostali jsme možnost otestovat novou akční RPG hru od Wargamingu. Musím říci, že mne tato možnost velice potěšila, jelikož jsem velký fanoušek Diabla a podobných RPG her. Wargaming se již několikrát pouštěl do různých projektů, které dopadly všelijak, nicméně tento není úplný krok vedle. Samozřejmě se v této hře spousta prvků opakuje, najdete zde i nějaké vlastní nápady.

První dojem z této hry byl smíšení, na můj vkus na mne hra působila až moc barevně. Na druhou stranu je potřeba se vydat nějakým novým směrem, aby hráče hra bavila a aby se líbila. Ve hře máte momentálně na výběr z osmi postav. Když se ale přihlásíte do hry, dostanete na výběr z prvních tří. Po výběru první postavy se vám všechny ostatní postavy uzamknou a abyste je mohli hrát, budete je muset znovu odemknout. Hrdiny odemknete jednoduchým způsobem, budete získávat jejich úlomky a po nasbírání 50 kusů vám již budou k dispozici.

Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu

Ovládání hry

Ovládání je vcelku intuitivní, pohyb řešíte pomocí kláves WSAD, nic složitého. K tomu máte ještě lahvičky a sedm schopností (z toho je jednu pasivní). Tyto skilly se ovládají tlačítky myši, kolečkem a klávesami. I toto ovládání je bezproblémové a tím, že pohyb řídíte na klávesnici, můžete vcelku efektivně schopnosti zamířit na ta správná místa. 

Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu

Kampaň

Příběhově by hra mohla být trochu zajímavější, nicméně i tak se zde budete bavit. Po vstupu na mapy se vám naskytne pohled na celou mapu a její objekty. Vždy, když vstoupíte do určité oblasti s potvorami, je musíte nejdříve všechny porazit, až poté dostanete vytouženou odměnu v podobě rozmanitého lootu. Navíc se na mapě objevují truhly s časovým zámkem, který vám určí, kolik máte času na otevření této truhly. Pokud truhlu nestihnete otevřít, již znovu možnost na její otevření nedostanete.

Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu

Na mapě najdete kromě kampaně taky speciální mise, za které můžete dostávat různé odměny a taky další výzvy. Je zde několik různých zajímavých způsobů jak se prokousávat jednotlivými mapami a úžívat si toto rozmanité herní prostředí. Mise jsou mnohdy klasické - např. obrana nějakého bodu zájmu před několika vlnami vlezlých nepřátel. Nicméně i tyto mise se vám obměňují.

Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu

Vybavení

Množství možností a rozmanitostí vybavení postavy, crafting systém a možnosti vylepšování věcí - to vše mě překvapilo. Ve hře můžete získávat i zajímavé skiny a to nejen na vybavení, ale i na hrdiny. Nicméně ani klasické vybavení v podobě mečů, seker, prstýnků a náhrdelníků zde nechybí. Máte také svůj batůžek s omezenou kapacitou na vybavení, které se vám podaří ukořistit z nepřátelských mrtvol.

Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu

Závěrem

Abych vše shrnul, Wargaming vytvořil velice zajímavou hru, na kterou si ale musíte kapku zvyknout. Musím přiznat, že mé počáteční pocity byly smíšené, řekl bych že možná spíš negativní. Nicméně časem jsem poodhalil spoustu zajímavých zákoutí této hry, které mě prostě bavily. Přiznám se, že jsem byl nakonec trochu zklamán, že mi byl na vyzkoušení půjčen novinářský účet a hra mi nebyla přidána na můj Wargaming účet. Tím se dostávám i k distribuci této hry. Můžete si ji pořídit jednak na Wargaming účet do vašeho WGC (Wargaming game centrer), nebo se dá sehnat i na Steamu. Samozřejmě prozatím jako předběžný přístup. Cena titulu se pohybovala kolem 750 korun.

Vyzkoušeli jsme si nový Pagan Online od Wargamingu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama